Logo hr.boatexistence.com

Tko je dečko iz moje djece?

Sadržaj:

Tko je dečko iz moje djece?
Tko je dečko iz moje djece?

Video: Tko je dečko iz moje djece?

Video: Tko je dečko iz moje djece?
Video: ČOKOLADA - Zagrepčanke i dečki feat. LOLI & LANA 2024, Srpanj
Anonim

Amy Childs izlazi s vlasnikom teretane i natjecateljem First Dates Billy Delbosq, koji je priznao da se umorio od 'Essex djevojaka' tijekom svog pojavljivanja u emisiji Channel 4.

Je li Amy Childs u vezi s Jamiejem?

Ne, Amy i Jamie više nisu zajedno U četvrtak (19. ožujka) finale serije, Jamie je otkrio da je varao Amy s Maliqueinom spojicom Courtney. Nije iznenađujuće, Amy je ostala bijesna zbog Jamiejeva ponašanja, rekavši da je "neprihvatljivo" da se tako ponaša prema njoj.

S kim je Amy Childs izlazila?

Jedini način je legenda Essexa, Amy Childs je navodno izlazila s First Dates zvijezda Billyja Delbosqa nakon što se rastala od bivšeg Tima. Prema MailOnlineu, 31-godišnjak se zbližio s vlasnikom teretane - unatoč tome što je rekao da se "umorio od djevojaka iz Essexa" dok je tražio ljubav u emisiji E4.

Je li Amy Childs izlazila s nogometašem?

Za bivšu zvijezdu The Only Way Is Essexa Amy Childs rečeno je da izlazi s nogometašem Bournemoutha Adamom Smithom. Vjeruje se da novi par polako ide nakon što je Amyin ljubavni život došao na naslovnice još u ožujku kada su je povezivali s bivšom zvijezdom kriketa Darrenom Goughom.

Je li Amy Childs još uvijek sama?

Amy Childs je trenutno slobodna nakon rastave od svog posljednjeg dečka Ritchieja. Par ima zajedničkog sina nazvanog po njegovom ocu, ali su se nažalost rastali 11 mjeseci nakon njegovog rođenja.

Preporučeni: