Logo hr.boatexistence.com

Zašto očuhovi mrze pastorke?

Sadržaj:

Zašto očuhovi mrze pastorke?
Zašto očuhovi mrze pastorke?

Video: Zašto očuhovi mrze pastorke?

Video: Zašto očuhovi mrze pastorke?
Video: ODLUČILA JE DA SE UDA ZA BESKUĆNIKA I SVI SU POČELI DA JOJ SE SMEJU ZBOG TOGA, ALI KADA JE TAJ ČOVEK 2024, Svibanj
Anonim

Evolucijski psiholozi također su sugerirali da jedan od uzroka zlostavljanja pastorčadi može biti nedostatak roditeljske privrženosti koju bi majka normalno formirala sa svojim vlastitim djetetom.

Je li normalno da ne volite svoje pastorče?

Je li normalno zamjerati pastorčad? Zapravo, to je normalno Očuhovi se ne bi trebali osjećati krivima, ili ih se natjerati da se osjećaju krivima jer trenutačno (ili ikad) ne vole svoju pastorku. Kada to učine, ta se krivnja – ako je stalna i neriješena – može s vremenom pretvoriti u duboko ukorijenjenu ogorčenost.

Što očuh nikada ne bi trebao učiniti?

U nastavku nudim 8 granica koje roditelji pastorčadi ne bi trebali prijeći

  • Negativno govorite o bivšem suprugu. …
  • Disciplinirajte svoje pastorke. …
  • Pokušavam zauzeti mjesto bivšeg supruga. …
  • Stavljati se u sredinu između supružnika i njegove/njezine djece.

Imaju li očuhovi prava na pastorčad?

Nažalost, očuhovi nemaju nikakva zakonska prava na svoje pastorke, čak i ako ih smatrate svojom djecom. Osim ako niste legalno usvojili ovu djecu kao svoju, ne možete tražiti na njih tijekom brakorazvodnog postupka.

Imaju li očuhovi prava ako supružnik umre?

Ako vam partner umre, nećete automatski dobiti roditeljsku odgovornost za svoje pastorče. Roditeljska odgovornost prelazi na preživjelog biološkog roditelja vašeg pastorka. Čak i nakon što se biološki roditelji razdvoje, i dalje imaju zajedničku roditeljsku odgovornost.

Preporučeni: