Logo hr.boatexistence.com

Je li Forrest Galante pronašao izumrlu životinju?

Sadržaj:

Je li Forrest Galante pronašao izumrlu životinju?
Je li Forrest Galante pronašao izumrlu životinju?

Video: Je li Forrest Galante pronašao izumrlu životinju?

Video: Je li Forrest Galante pronašao izumrlu životinju?
Video: Форрест Галанте находит давно забытые виды животных на вымерших или живых - Collider MasterWork 2024, Svibanj
Anonim

Kornjača Fernandina Godine 2019., tijekom ekspedicije na Galapagos, Galante je pješačio preko otoka Fernandina i otkrio ženku kornjače Fernandina, vrstu koja do sada nije viđena 113 godina i također je klasificiran kao izumrli.

Je li emisija izumrla ili živa pronašla neke životinje?

Od 2018., Galante je uhvatio dokaze o postojanju dvije životinje za koje se nekoć vjerovalo da su izumrle životinje. U svom prvom otkriću, Forrest je pronašao snimke traga zanzibarskog leoparda, a 2019. je otkrio ženku kornjače s otoka Fernandina, vrstu koja nije viđena više od 100 godina.

Da li izumrli ili živi ikada pronađu nešto?

Dok je snimao snimke za sezonu 2 na udaljenom lancu otočja Galápagos u veljači 2019., tim je otkrio jednu ženku kornjače s otoka Fernandina Galápagos, za koju se pretpostavlja da je izumrla od 1906.

Što se dogodilo Forrestu Galanteu?

Forrest Galante, voditelj emisije Animal Planet Extinct or Alive, prevladao je politička previranja i pogledao u oči nekim od najsmrtonosnijih životinja na Zemlji. Ali sada se suočava s novom opasnošću - kao i mnogi drugi diljem svijeta, pandemija koronavirusa zaustavila je Galanteov terenski rad kao biolog za divlje životinje

Koje su izumrle životinje pronađene?

Upoznajte pet 'izumrlih' vrsta koje su se vratile u život

  • Elephant Srew. Posljednji put je netko zabilježio viđenje somalijske rovke prije gotovo 50 godina, nakon čega se pretpostavljalo da je izumrla. …
  • Terror Skink. …
  • kubanski Solenodon. …
  • Bermuda Petrel. …
  • australska noćna papiga.

Preporučeni: