Logo hr.boatexistence.com

Je li gensler potvrđen?

Sadržaj:

Je li gensler potvrđen?
Je li gensler potvrđen?

Video: Je li gensler potvrđen?

Video: Je li gensler potvrđen?
Video: ⚠️Биткоин перед взрывом?💥 SEC опубликовала важное заявление 💣 2024, Svibanj
Anonim

WASHINGTON-Senat potvrdio Gary Gensler Gary Gensler Osobni životGensler živi u B altimoreu sa svoje tri kćeri, Annom, Lee i Isabel. Gensler je bio u braku s redateljicom i foto kolagisticom Francescom Danieli od 1986. do njezine smrti od raka dojke 2006. Gensler je trkač i završio je devet maratona i jedan ultramaraton od 50 milja. https://en.wikipedia.org › wiki › Gary_Gensler

Gary Gensler - Wikipedia

kao predsjednik Komisije za vrijednosne papire i burze u srijedu, postavljajući veterana regulatora i bankara zaduženim za plan Bidenove administracije da pooštri nadzor nad Wall Streetom. Senatori su glasovali 53-45 za odobrenje g.

Je li Gary Gensler dobio potvrdu?

Garyja Genslera danas je prisegnuo američki senator Ben Cardin kao član Komisije za vrijednosne papire. Nominirao ga je za predsjednika SEC-a predsjednik Joseph R. Biden 3. veljače 2021., a potvrdio je Senat SAD-a 14. travnja 2021..

Tko je novi šef SEC-a?

Gary Gensler Potvrđen kao predsjedavajući SEC-a - evo što možete očekivati od Goldman bankara i profesora kriptovaluta.

Tko je Barry Gensler?

Barry je jedan od Genslerovih globalnih lidera u maloprodajnom dizajnu. Direktor s više od 25 godina iskustva u Gensleru, radio je na brojnim projektima visokog profila i programima uvođenja s nekim od vodećih svjetskih maloprodajnih tvrtki.

Kada je Gensler predavao na MIT-u?

Onda je Gensler, koji je diplomirao na The Wharton School na Sveučilištu Pennsylvania, počeo predavati na MIT-u u 2018, uključujući tečaj pod nazivom Blockchain i novac - što znači da je zainteresiran za kriptovalutama, ali je rekao da to ne znači da je protiv zaštite ulagača.

Preporučeni: