Logo hr.boatexistence.com

Izlazi li Meredith s Thorpeom?

Sadržaj:

Izlazi li Meredith s Thorpeom?
Izlazi li Meredith s Thorpeom?

Video: Izlazi li Meredith s Thorpeom?

Video: Izlazi li Meredith s Thorpeom?
Video: Grey's Anatomy Season 20 Release Date, Teaser Trailer Update 2024, Svibanj
Anonim

William Thorpe William (glumi ga Scott Elrod) bio je prvi čovjek s kojim je Mer izlazio nakon Derekove smrti, tako da je to bilo tragično za sve. Nakon što su ga prilično dugo izbjegavali, konačno su počeli izlaziti i na kraju su to učinili. Međutim, brzo je završilo kada ga je izbacila iz svoje kuće nakon vrištanja.

Ostaje li Meredith s Thorpeom?

Will Thorpe

Derek je bio mrtav, a ona se vraćala u život. Neko je vrijeme izbjegavala njegove napore, ali su na kraju izašli-i spavali zajedno.

S kime će Meredith završiti?

Grey's Anatomy Season 18: Meredith završila s Hayes Scenari serije povremeno su uključivali flashback scene kako bi pomogli ispuniti Hayesovu pozadinu, transformirajući se na taj način u početku prohladni tip s kojim se Meredith susrela u znatno suosjećajniji i pristupačniji lik.

Što se dogodilo s Meredith i dr. Thorpeom?

Dok je sjedila ispred kamina, Meredith je rekla Alexu (Justin Chambers) da je seks s Thorpeom bio nevjerojatan, ali ona je poludjela jer on nije Derek. … Thorpe se na kraju vratila u Meredithinu kuću, kada je otkrila da je upravo izgubila muža prije dvije godine i da je zato poludjela na njega.

U kojoj epizodi Meredith spava s Thorpeom?

Grey's Anatomy Sezona 12, epizoda 16 Sneak Peek - Meredith izbaci Thorpea iz svoje spavaće sobe.

Preporučeni: