Logo hr.boatexistence.com

Što znači ljubazno željan?

Sadržaj:

Što znači ljubazno željan?
Što znači ljubazno željan?

Video: Što znači ljubazno željan?

Video: Što znači ljubazno željan?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, Svibanj
Anonim

imati ili izražavati sklonost htjeti nešto . " Slušajte na vjetar", rekao je gospodin White, koji je, nakon što je vidio fatalnu pogrešku nakon što je bilo prekasno, ljubazno želio spriječiti svog sina da to vidi.

Što znači da je gospodin White bio ljubazan?

Što znači da je g. White bio "prijateljski želio spriječiti svog sina da to vidi?" Ljubazan je prijateljski nastrojen, ugodan i društven. Gospodin White je zaigrano pokušavao spriječiti svog sina da vidi njegov loš potez na šahovskoj ploči.

Što autor misli kad piše da je gospodin White bio prijateljski želio spriječiti svog sina da to vidi?

Jacobs piše da je gosp. White je "prijatno želio spriječiti svog sina da to vidi [njegovu pogrešku]" (1). Jacobs u biti znači da tijekom njihove prijateljske, bezbrižne igre, Mr. Bijeli se nadao da Herbert neće prepoznati i iskoristiti njegovu pogrešku.

Što ljubazno znači u majmunskoj šapi?

prijateljski adv. – imati ili pokazati ugodne, dobroćudne osobne kvalitete; ljubazan: ljubazno raspoloženje. željni prid. … rubicund prid. – crvena ili crvenkasta; rumen: rubikantan ten.

Što misli kad gospodin White moli svoju ženu da to ne pusti u kuću?

Bijelo znači kad moli svoju ženu da ne pusti "to" u kuću? Misli da ne vjeruje da je ono što kuca na vrata njihov "pravi" sin.

Preporučeni: