Logo hr.boatexistence.com

Je li Sam bio na geordie shore prije ljubavnog otoka?

Sadržaj:

Je li Sam bio na geordie shore prije ljubavnog otoka?
Je li Sam bio na geordie shore prije ljubavnog otoka?

Video: Je li Sam bio na geordie shore prije ljubavnog otoka?

Video: Je li Sam bio na geordie shore prije ljubavnog otoka?
Video: Geordie Shore Then And Now 2023 2024, Svibanj
Anonim

Proslavio se kada je sudjelovao u trećoj seriji ITV2 reality natjecanja Love Island 2017. Nakon što je bio u programu, počeo se pojavljivati na MTV-u reality show Geordie Shore, debitirao u šesnaestoj seriji 2018.

Je li Sam bio prvi na otoku ljubavi na Geordie Shoreu?

Sam Gowland prešao je dug put otkako se prvi put pojavio na našim ekranima na Love Island 2017. godine, rezervirao je mjesto na Geordie Shoreu i izlazio s Chloe Ferry dvije godine.

Što je SAM Gowland radio prije Otoka ljubavi?

Sam Gowland, 24, je iz Middlesbrougha. Prije nego se pridružio glumačkoj ekipi Love Islanda, radio je na naftnoj platformi. Njegov rođak Jonathan Grounds igra nogomet za Birmingham City, a prijatelj je sa zvijezdom Geordie Shore Holly Hagan.

Jesu li Chloe i Sam ponovno zajedno 2020.?

Chloe Ferry priznala je da još uvijek plače "svaki dan" zbog rastave od Sama Gowlanda. Bivša zvijezda Geordie Shore, 25, nazvala je raskid sa zvijezdom Love Islanda Samom još u veljači, ali čini se kao da se Chloe još uvijek liječi od prekida.

Jesu li Chloe i Sam još uvijek zajedno 2021?

Chloe je slobodna otkako je prekinula vezu sa svojim bivšim kolegom Geordie Shoreom Samom Gowlandom 2019., ali je bila povezana s vlasnikom kluba Ibiza Wayneom Linekerom nakon što su glumio u Celebs Go Dating zajedno ranije ove godine.

Preporučeni: