Logo hr.boatexistence.com

Zašto se snape pridružio žderačima smrti?

Sadržaj:

Zašto se snape pridružio žderačima smrti?
Zašto se snape pridružio žderačima smrti?

Video: Zašto se snape pridružio žderačima smrti?

Video: Zašto se snape pridružio žderačima smrti?
Video: My journey from Marine to actor | Adam Driver 2024, Svibanj
Anonim

U pokušaju da povrati Lilynu naklonost, Snape se pridružio Smrtožderima zajedno sa grupom svojih kolega Slytherina. … Prije Dumbledoreove smrti, Snape je obećao zaštititi učenike Hogwartsa od Smrtoždera, koji će neizbježno preuzeti kontrolu nad Ministarstvom magije kao i školom.

Zašto je Snape izdao Voldemorta?

Nakon Lilynog ubojstva, Snape mijenja svoju lojalnost s Voldemorta na Dumbledorea, ne zato što se odrekao mračnih vještina, već u potrazi za osvetom za ubojstvo žene koju je volio - vrlo jaka motivacija za promjenu odanosti.

Zašto je Snape promijenio stranu?

Najveći razlog zašto je Snape promijenio stranu bio je zato što je volio Lily i nije vjerovao Voldemortu da poštedi Lilyin životTako da Snape ne mijenja stranu. O: I dalje je volio Lily, ali je vjerovao da će Voldemort poštedjeti Lily. Znamo da ju je Voldemort zamolio da se povuče, ali zato što je odbila, on ju je ipak ubio.

Je li Draco Malfoy zao?

Draco je možda bio oličenje zla dugo vremena u serijalu o Harryju Potteru, ali stvari su se okrenule na bolje. Čak iu odrasloj dobi, Draco ima sposobnost negativnog utjecaja na svijet, ali više ne djeluje na njega kao prije, ili kao što je činio njegov otac.

Zašto je Snape polukrvni princ?

Warner Bros. Snape bio je polukrv, rođen od maglskog oca po imenu Tobias Snape i majke vještice po imenu Eileen Prince. … U nekom trenutku tijekom školskih godina, odlučio je u potpunosti odbaciti očevo ime, dajući sebi nadimak "Princ polukrvnosti" s majčinim djevojačkim prezimenom umjesto toga..

Preporučeni: