Logo hr.boatexistence.com

Hoće li se vratiti Greyeva anatomija?

Sadržaj:

Hoće li se vratiti Greyeva anatomija?
Hoće li se vratiti Greyeva anatomija?

Video: Hoće li se vratiti Greyeva anatomija?

Video: Hoće li se vratiti Greyeva anatomija?
Video: Why Ellen Pompeo Is HAPPY About Grey's Anatomy Exit 2024, Svibanj
Anonim

Potvrđeno je-i Ellen Pompeo se vraća. Obožavatelji Grey's Anatomy mogu odahnuti. Nakon mjeseci nagađanja, ABC je najavio da će se medicinska drama vratiti za sezonu 18.

Vraća li se GREY's Anatomy 2021?

Kada se 'Greyeva anatomija' vraća 2021.? Datum povratka Grey's Anatomy za 2021. brzo se približava - rujan. 30. 2021. u 21 sat. EST na ABC-u. Nadolazeći crossover događaj Grey's Anatomy Station 19 zadirkuje potpuno novi svijet drame za liječnike i vatrogasce u četvrtak.

Hoće li biti 18. sezone GREY-eve anatomije?

Sezona 18 Greyeve anatomije bit će premijera u četvrtak, 30. rujna u 21:00 E. T. na ABC-u Očekuje se da će u novoj seriji biti najmanje 17 epizoda, koja će se emitirati četvrtkom na ABC-u. Da biste gledali potpuno novu sezonu Grey's Anatomy, možete pratiti svaku epizodu dok se emitira uživo na ABC-u.

Vraća li se GREY's Anatomy 2020.?

Kada se Greyeva anatomija vraća za 18. sezonu? Sezona 18 Grey's Anatomy premijerno će se prikazati na ABC-u s početkom u četvrtak, 30. rujna u 21 sat. ET.

Je li GREY's Anatomy završava nakon 18. sezone?

Sezona 18 dugotrajne medicinske drame premijerno je prikazana 30. rujna. Kada se raspravlja o teorijama obožavatelja da će dugotrajnoj medicinskoj drami uskoro doći kraj, 51-godišnja glumica rekla je za Entertainment Tonight: "Oni nisam daleko." …

Preporučeni: