Logo hr.boatexistence.com

Hoće li se jack vratiti kad zazove srce?

Sadržaj:

Hoće li se jack vratiti kad zazove srce?
Hoće li se jack vratiti kad zazove srce?

Video: Hoće li se jack vratiti kad zazove srce?

Video: Hoće li se jack vratiti kad zazove srce?
Video: Церковь в индуистской стране Непал?🇳🇵(Подождите. Что?) 2024, Svibanj
Anonim

S obzirom da je lik Jacka umro na When Calls the Heart, čini se malo vjerojatnim da će se Lissing ikada vratiti u seriju Međutim, rekao je da ako postoji način da se uspjelo bi, rado bi ponovno obukao Mountie uniformu. “Volio sam glumiti Jacka. Stvarno jesam”, rekao je.

Zašto se Jack ne vraća u When Calls the Heart?

Vraća li se Jack na When Calls the Heart? Malo je vjerojatno! Nakon što je Daniel Lissing odlučio ne obnoviti ugovor, njegov lik, Jack Thornton, ubijen je. Time završava romansa između Jacka i Elizabeth.

Vraća li se Jack u When Calls the Heart u sezoni 8?

Vraća li se Jack na When Calls the Heart? Malo je vjerojatno! Nakon što je Daniel Lissing odlučio ne obnoviti ugovor, njegov lik, Jack Thornton, je ubijen. Time završava romansa između Jacka i Elizabeth.

Tko zamjenjuje Jacka Thorntona u filmu When Calls the Heart?

Kevin McGarry osvojio je Hearties kao Nathan Grant u filmu When Calls the Heart. Kanadski glumac pridružio se glumačkoj ekipi serije Hallmark Channel u 6. sezoni 2019., preuzimajući ulogu najnovijeg Mountiea iz Hope Valleya. Od tada je postao sastavni dio gradske zajednice i emisije.

Nosi li Elizabeth Thatcher periku u filmu When Calls the Heart?

(Također, dok filmski i televizijski glumci/glumice često nose perike i komade kose kako bi imali i zadržali pravi izgled svojih likova na ekranu, to ne bi trebalo biti očito. Erin Krakow, koja glumi Elizabeth, ljupka je glumica, ali nesretno što njezina perika u petoj sezoni izgleda jednako neprirodno kao i sama.

Preporučeni: