Logo hr.boatexistence.com

Trebam li očistiti multitasking?

Sadržaj:

Trebam li očistiti multitasking?
Trebam li očistiti multitasking?

Video: Trebam li očistiti multitasking?

Video: Trebam li očistiti multitasking?
Video: Укладка плитки и мозаики на пол за 20 минут .ПЕРЕДЕЛКА ХРУЩЕВКИ от А до Я. #26 2024, Svibanj
Anonim

Ne morate zatvarati aplikacije izvan ladice za više zadataka osim ako su trenutno u pozadini i više ih ne želite održavati. Čuli smo da neki ljudi kažu da biste trebali zatvoriti svaku aplikaciju iz trake za više zadataka nakon što je završite s upotrebom. To jednostavno nije potrebno.

Je li bolje zatvoriti aplikacije ili ih ostaviti otvorene?

Pogrešno. U posljednjih tjedan dana i Apple i Google potvrdili su da zatvaranje vaših aplikacija ne čini apsolutno ništa za poboljšanje trajanja baterije. Zapravo, kaže Hiroshi Lockheimer, potpredsjednik inženjeringa za Android, to bi moglo pogoršati stvari.

Je li dobro brisati nedavne aplikacije?

Često uklanjanje aplikacija s nedavnih zadataka nije dobra praksa jer smanjuje učinkovitost mehanizma predmemorije procesa u Androidu, što utječe na performanse vašeg uređaja. Prevlačenjem aplikacija iz nedavnih zadataka ubija se proces tih aplikacija, čime se sprječava njihovo predmemoriranje u memoriju.

Je li loše ostaviti aplikacije otvorene na iPhoneu?

Apple je upozorio da zatvaranje aplikacija na vašem iPhoneu zapravo može oštetiti bateriju. Tehnološki div komentirao je nedavna izvješća da zatvaranje svih vaših aplikacija na ovaj način može utjecati na funkciju vašeg iPhonea, potvrđujući da je to zapravo istina.

Je li dobro brisati nedavne aplikacije na iPhoneu?

Zatvaranje aplikacija ne pomaže vašoj izvedbi niti poboljšava trajanje baterije Zapravo, prema programeru i Appleovom promatraču Johnu Gruberu, radi suprotno. Čin zatvaranja i ponovnog otvaranja oduzima više resursa, rekao je: … Ne samo da prisilno zatvaranje aplikacija ne pomaže, već zapravo i boli.

Preporučeni: