Logo hr.boatexistence.com

Zašto repost na Facebooku?

Sadržaj:

Zašto repost na Facebooku?
Zašto repost na Facebooku?

Video: Zašto repost na Facebooku?

Video: Zašto repost na Facebooku?
Video: Где взять ссылку на репост своей записи Facebook и Vkontakte 2024, Ožujak
Anonim

Ako vidite objavu na Facebooku koju želite podijeliti sa svojim prijateljima ili sljedbenicima, sve što trebate učiniti je kopirati je i ponovno objaviti. Facebook to olakšava sa značajkom Dijeli. Možete ponovno objaviti videozapise, fotografije, veze i tekst. Dijeljenje je brz način širenja ideja i promocija na Facebooku.

Trebate li ponovno objaviti na Facebooku?

Ako već ne objavljujete svoj sadržaj na Facebooku, trebali biste. Postoji ogroman potencijal za izdavače da steknu veći doseg, promet i angažman jednostavnim ponovnim objavljivanjem na Facebooku.

Je li bolje podijeliti objavu ili ponovno objaviti na Facebooku?

Dijeljenje je uglavnom učinkovito samo ako je izvorna objava na javnoj postavci koja omogućuje svakome da je vidi, bez obzira na to jesu li prijatelji s originalnim posterom ili ne. Kada korisnici pozivaju ljude da "kopiraju i zalijepe", ali ne i dijele, to je kako bi se osiguralo da postavke privatnosti ne sprječavaju širenje poruke.

Je li ponovno objavljivanje na Facebooku loše?

Ponovno objavljivanje lančane objave

Lančani postovi su jedna od najgorih praksi na Facebooku. Ovdje je pravilo broj 1 koje treba zapamtiti: ako neobična objava ne dolazi iz izvornog izvora, vjerojatno je to lančana poruka i LAŽNA. … Lančane poruke nerviraju vaše prijatelje i obožavatelje.

Što se događa kada nešto ponovno objavite na Facebooku?

Kada nešto ponovno objavite, imate priliku dodati novu poruku na stavku. … Možete označiti osobe u poruci upisivanjem "@" nakon čega slijedi ime osobe.

Preporučeni: