Logo hr.boatexistence.com

Što znači preglow?

Sadržaj:

Što znači preglow?
Što znači preglow?

Video: Što znači preglow?

Video: Što znači preglow?
Video: Друзья встречаются вновь (1939) фильм 2024, Svibanj
Anonim

Ako vidite da se dizelski motor pre- svjetlo svijetli stalno pri pokretanju, to jednostavno znači da je vaš motor u procesu zagrijavanja i da ćete moći da trenutno pokrenete svoj automobil ili kamion.

Je li sigurno voziti s upaljenim žaruljicom?

Vjerojatno možete sigurno voziti s upaljenim žaruljicom sve dok polako Ali morate je provjeriti. Uvijek imajte na umu da vam svjetla upozorenja pokušavaju nešto reći, a utvrđivanje je li poruka ozbiljna ili ima male posljedice najbolje je prepustiti kvalificiranom mehaničaru.

Što znači indikator žarnice?

Indikator grijalice

Indikatorska lampica znači da se svjećice motora zagrijavaju i motor se ne bi trebao pokretati dok se žaruljica ne ugasi. Ako treperi, otkriven je problem, kao što je istrošena žarnica.

Je li sigurno voziti s upaljenim predsvjetlom dizel motora?

Je li sigurno voziti s upaljenim svjetlom za predsvjetljenje dizel motora? Neki motori vozila ne mogu se čak ni pokrenuti dok se žaruljica ne ugasi, što sprječava vozače da prerano pokrenu motor. Uvijek trebate pričekati da se svjetlo ugasi prije nego pokušate pokrenuti motor.

Što znači kada se žaruljica upali tijekom vožnje?

Kada simbol žarnice postane vidljiv na vašem vozilu, vjerojatno je da će vaše vozilo ući u “sigurni način rada” kako bi se spriječilo bilo kakvo oštećenje motora. Kada je u sigurnom načinu rada, primijetit ćete da će vaše vozilo doživjeti dramatičan pad performansi.

Preporučeni: