Je li elia martell bila lijepa?

Sadržaj:

Je li elia martell bila lijepa?
Je li elia martell bila lijepa?

Video: Je li elia martell bila lijepa?

Video: Je li elia martell bila lijepa?
Video: Siena, Italy Walking Tour - 4K 60fps with Captions - Prowalk Tours 2024, Rujan
Anonim

Elia Martell je rečeno da bude lijepa, vitka, s crnim očima i ravnim prsima. Uvijek je imala osjetljivo zdravlje, budući da je rođena mjesec dana prijevremeno, što joj nije dopuštalo puno putovanja u mladosti.

Zašto je rhaegar targaryen napustio Eliu?

Obitelj Targaryen ima povijest poligamije koja datira još od Aegona Osvajača, koji je bio oženjen s obje svoje sestre istovremeno. Ali to nije slučaj s Rhaegarom. Ostavio je Eliju - brak koji je dogovorio Ludi kralj - za Lyannu, u koju se zaljubio i ona mu je očito uzvratila tu ljubav.

Je li Elia Martell Lyanna Stark?

Lyanna je bila zaručena za lorda Roberta Baratheona, mladog poglavara kuće Baratheon, dok je princ Rhaegar, nasljednik željeznog prijestolja, bio oženjen s dornskom princezom Eliom Martell po a. politički dogovor.

Je li Elia Martell majka Jona Snowa?

Aegon Targaryen bio je sin prijestolonasljednika Rhaegara Targaryena i princeze Elia Martell. Imao je stariju sestru Rhaenys Targaryen i mlađeg polubrata po ocu koji se također zvao Aegon, ali je odgajan pod imenom Jon Snow.

Zbog koga je rhaegar targaryen ostavio Eliu?

Sezona 4. Oberyn Martell pripovijeda Tyrionu Lannisteru kako je Rhaegar napustio Eliu Martell, Oberynovu vlastitu sestru, zbog Lyanna.

Preporučeni: