Logo hr.boatexistence.com

Zašto su Jasper i Alice otišli?

Sadržaj:

Zašto su Jasper i Alice otišli?
Zašto su Jasper i Alice otišli?

Video: Zašto su Jasper i Alice otišli?

Video: Zašto su Jasper i Alice otišli?
Video: The Twilight Saga Stories‬ Alice&Jasper We've Met Before 2024, Svibanj
Anonim

Nakon što "vidi" kako se Volturijeva vojska približava, nestaje s Jasperom, ostavljajući svima da vjeruju da su napustili Cullene kako bi spasili vlastite živote.

Koju je poruku Alice ostavila za Bellu?

Napisala Stephenie Meyer

Bilješka je istrgnuta sa stranice jedne od Bellinih knjiga, The Merchant of Venice. U njemu Alice objašnjava da će ona i Jasper poslati sve prijatelje koje nađu, ali da se neće vratiti i da ih Cullenovi ne bi trebali tražiti To je jedini način za nas.

Zašto Jasper i Rosalie imaju isto prezime?

Dakle, Rosalie je zadržala svoje izvorno prezime i pretvaraju se da je Jasper njezin brat blizanac, otuda i njegovo prezime. Čitav razlog je da mogu biti u javnosti među običnim ljudima i da se čini kao da je njihova priča realna, da su ih Cullenovi sve posvojili tako da su obitelj, ali zapravo nisu povezani.

Zašto je Aro opsjednut Alice?

Ona bila mu je vrlo odana. Nakon što je proveo desetljeće i pol kao vampir, Aro ju je promijenio u nadi da će imati korisne sposobnosti poput njegove. Umjesto toga razvila je moć da usreći one oko sebe, zbog čega su je svi na kraju zavoljeli.

Zašto Rosalie i Jasper Hale nisu Cullen?

Rosalie Hale je posvojena kći Carlislea i Esme Cullen, posvojena sestra Jaspera Halea, kao i Edwarda i Alice Cullen, te supruga Emmetta Cullena. Ona i Jasper jedini su koji ne uzimaju prezime Cullen jer se predstavljaju kao biološka braća i sestre

Preporučeni: