Logo hr.boatexistence.com

Odakle je došlo predviđanje?

Sadržaj:

Odakle je došlo predviđanje?
Odakle je došlo predviđanje?

Video: Odakle je došlo predviđanje?

Video: Odakle je došlo predviđanje?
Video: Doslo je i mojih pola sata uzivanja u hrani 😁🤩 2024, Svibanj
Anonim

1530s, "prouzročiti da se dogodi prije, " povratna tvorba iz iščekivanja, ili inače od latinski anticipatus, particip prošli od anticipare "uzmi (brinuti) ispred vrijeme, " doslovce "preuzimanje u posjed unaprijed", od anti, stari oblik ante "prije" (od PIE korijena ant- "prednji dio, čelo, " s izvedenicama koje znače " …

Što anticipirati znači povijest?

1: za unaprijed razmišljanje, raspravu ili tretman za. 2: ispuniti (obvezu) prije roka. 3: predvidjeti i riješiti se unaprijed: preduhitriti. 4: koristiti ili potrošiti prije stvarnog posjeda. 5: djelovati pred (drugim) često kako bi provjerio ili proturio.

Što predviđanje znači u Bibliji?

Očekivanje je o pripremi i stvaranju mjesta za ono što znate da je vaše po vjeri Sprema se za ono što vam je Bog rekao da dolazi. … Vrijeme je da se vratite izvornom obećanju i uputama koje vam je Bog dao. Vrijeme je da se obratimo Svetom pismu za istinu o tome tko je Bog i tko kaže da ste.

Koja je svrha iščekivanja?

poduzeti radnje u pripremi za nešto što mislite da će se dogoditi: Uvijek je najbolje predvidjeti problem prije nego što se pojavi.

Koja je kratka riječ predviđanja?

očekujte, očekujte, nadajte se (za), gledajte (za)

Preporučeni: