Logo hr.boatexistence.com

Čije je donje rublje bilo u Derekovom džepu?

Sadržaj:

Čije je donje rublje bilo u Derekovom džepu?
Čije je donje rublje bilo u Derekovom džepu?

Video: Čije je donje rublje bilo u Derekovom džepu?

Video: Čije je donje rublje bilo u Derekovom džepu?
Video: We're BOTH Over This - is it time to leave the USA? 2024, Svibanj
Anonim

Addison Montgomery-Shepherd (Kate Walsh) pronalazi Greyjevo donje rublje u košulji dr. Dereka Shepherda (Patrick Dempsey) i pronalazi poteškoće u osmišljavanju budućnosti za njihov već problematični brak. Grey se nevoljno nađe u ljubavnom trokutu u kojem su Shepherd i Finn Dandridge (Chris O'Donnell). Dr.

Kako je Addison pronašla Meredithino donje rublje?

Ona mu kaže “Nemoj nikad umrijeti”. Maze se. Addison napušta bolnicu, ali treba minutu da Meredithino donje rublje zakači na oglasnu ploču ispod natpisa "Izgubljeno i pronađeno". (heh.)

Tko je bila žena koja se javila na Derekov telefon?

| Nastavljajući točno tamo gdje je "Ne sanjaj da je gotovo" stalo, "S tobom ili bez tebe" počela je s Derekom na vlastitom pragu, nestrpljiv da kaže Meru da je žena koja mu se javila na telefon samo njegov istraživač, Renee.

Tko je bio Derekov zbaci?

Derek (Patrick Dempsey) želi da je išao stepenicama kada je naletio na svoje tri bivše u liftu: Addison (Kate Walsh), Meredith (Ellen Pompeo) i Rose (Lauren Stamile).

S kim ga je žena Dereka Shepherda prevarila?

8 Addison Montgomery o Dereku Shepherdu

Rečeno je da je Addison prevario Dereka sa svojim najboljim prijateljem Markom Sloanom prije vremenske linije same emisije. Zatim je došla u Seattle kako bi ispravila stvari s Derekom. Međutim, njihov brak je ubrzo prekinut kada ju je Derek prevario s Meredith.

Preporučeni: