Logo hr.boatexistence.com

Zašto Kate Garraway danas nije na gmb-u?

Sadržaj:

Zašto Kate Garraway danas nije na gmb-u?
Zašto Kate Garraway danas nije na gmb-u?

Video: Zašto Kate Garraway danas nije na gmb-u?

Video: Zašto Kate Garraway danas nije na gmb-u?
Video: Kate Opens Up About Her Husband Derek: 'I'm Lucky He Survived' | Good Morning Britain 2024, Svibanj
Anonim

Kate Garraway ima komentare da će napustiti Good Morning Britain kako bi se brinula za svog supruga Dereka Drapera. Voditeljica ITV-a i Smooth radija pojavila se u informativnoj emisiji u utorak kako bi govorila o svom dokumentarcu Finding Derek, koji se emitira večeras.

Zašto je Kate Garraway bila odsutna iz GMB-a?

Kate Garraway objašnjava izostanak s Good Morning Britain nakon dvotjedne stanke. Kate Garraway vratila se u Dobro jutro Britaniju nakon uzimala slobodno vrijeme kako bi se oporavila od bolesti TV voditeljica je rekla gledateljima da se "nije osjećala baš dobro" i da je dopust provela kod kuće spavajući i uzimanje lijekova.

Je li Kate Garraway napustila GMB?

Glasnogovornik Garrawaya rekao je za Independent: “ Kate neće odustati od svoje uloge u GMB, zapravo, njezin je posao bio nešto poput spasa i stvarno ju je zadržao raspoloženja tijekom prošle godine i ona to ne planira promijeniti.” … Kate Garraway: Finding Derek emitira se u utorak, 23. ožujka u 21:00 na ITV-u.

Koliko sati radi Kate Garraway?

Od ožujka 2014. Garraway je predstavio Mid Mornings s Kate Garraway 10:00–13:00 na Smooth Radio.

Je li Kate Garraway odustala od posla?

Garrawayin glasnogovornik je rekao da trenutačno ne planira odustati od svoje uloge u GMB-u "Zapravo, njezin je posao bio nešto poput spasa i stvarno joj je održavao raspoloženje prošle godine i ona to ne planira promijeniti", rekao je glasnogovornik za BBC u utorak.

Preporučeni: