Logo hr.boatexistence.com

Zašto je slipknot otpustio Joeya?

Sadržaj:

Zašto je slipknot otpustio Joeya?
Zašto je slipknot otpustio Joeya?

Video: Zašto je slipknot otpustio Joeya?

Video: Zašto je slipknot otpustio Joeya?
Video: Wie Jedes Mitglied Von Slipknot Im Wirklichen Leben Aussieht 2024, Srpanj
Anonim

JOEY Jordison je bio bijesan što je izbačen iz Slipknota putem "jebene e- pošte" nakon što je obolio od oblika multiple skleroze i izgubio snagu u nogama Jordison, 46, koji je pronađen mrtav u ponedjeljak, napustio je bend 2013., a kasnije je otkrio da je dobio otkaz kada ga je poprečni mijelitis ostavio teško hodati.

Zašto je Joey izašao iz Slipknota?

Jordison napustio je Slipknot 2013. iz, kako je tada opisao, "osobnih razloga". Kasnije je otkrio da je to zbog neurološkog stanja zbog kojeg nije mogao igrati.

Kako je Joey Jordison izdao Slipknot?

Joey Jordison kaže 'kukavički' Slipknot ga je otpustio putem e-pošte jer su mislili da se drogiraBivši bubnjar Slipknota Joey Jordison opisao je svoj odlazak iz benda kao "kukavički", otkrivši da je otpušten putem e-pošte jer su ostali članovi mislili da se drogira.

Je li se Joey Jordison vratio sa Slipknotom?

Joey Jordison, bubnjar i jedan od osnivača multiplatinaste metal grupe Slipknot, je umro Imao je 46 godina. "Slomljeno nam je srce što možemo podijeliti vijest da Joey Jordison, plodni bubnjar, glazbenik i umjetnik preminuo je mirno u snu 26. srpnja 2021. ", navodi njegova obitelj u izjavi.

Što se stvarno dogodilo Joeyju Jordisonu?

“Pred kraj moje karijere u Slipknotu, Ja sam se stvarno, stvarno razbolio od užasne bolesti zvane transverzalni mijelitis,” rekao je Jordison. “Izgubio sam noge. Nisam više mogao igrati. Bio je to oblik multiple skleroze, što ne želim ni najgorem neprijatelju.”

Preporučeni: