Logo hr.boatexistence.com

Je li cicely tyson pokopana?

Sadržaj:

Je li cicely tyson pokopana?
Je li cicely tyson pokopana?

Video: Je li cicely tyson pokopana?

Video: Je li cicely tyson pokopana?
Video: R.I.P. Cicely Tyson Shares Sad News About Her Only Daughter Joan' Days Before She Passed. 2024, Svibanj
Anonim

16, 2021. NEW YORK - Tyler Perry i Bill i Hillary Clinton bili su među sudionicima privatne komemoracije za Cicely Tyson u Harlemovoj poznatoj abesinskoj baptističkoj crkvi.

Gdje je pogreb Cicely Tyson?

Tyson, koji je rođen i odrastao u Harlemu, umro je 28. siječnja u dobi od 96 godina. Memorijal se održava u Abesinskoj baptističkoj crkvi od 10 do 18 sati., s uspostavljenim protokolima za COVID-19, uključujući maske i zahtjeve za socijalno distanciranje.

Tko je prisustvovao sprovodu Cicely Tyson?

“Ceremonija je bila prekrasna. Bilo je to vrlo Cicely Tyson: bilo je formalno, bilo je duhovito, bilo je tužno, bilo je veličanstveno”, rekao je Tysonov dugogodišnji menadžer, Larry Thompson. Privatnoj službi su također prisustvovale gospel pjevačica BeBe Winans i kantautorica Valerie Simpson iz dua Ashford & Simpson

Je li Tyson Cicely imao djece?

Cicely je rodila Joan u veljači 1943. kada je imala 18 godina. Joanin otac bio je Kenneth Franklin, za kojeg se Cicely udala 27. prosinca 1942. Par je imao turbulentan brak, a kada je Joan napunila 2 godine, Cicely je uzela kćer, napustila Kennetha i podnijela zahtjev za razvod.

Tko je kćer Cicely Tyson?

Viola Davis, Tysonova kći na ekranu Annalise Keating u ABC-evoj dramskoj seriji "Kako se izvući s ubojstvom", piše predgovor, dijeleći emotivna sjećanja na svoje prvo otkriće Tysonove posao i kako je to utjecalo na nju.

Preporučeni: