Logo hr.boatexistence.com

Je li Frasier bio dvaput oženjen?

Sadržaj:

Je li Frasier bio dvaput oženjen?
Je li Frasier bio dvaput oženjen?

Video: Je li Frasier bio dvaput oženjen?

Video: Je li Frasier bio dvaput oženjen?
Video: История любви#Ален Делон и Роми Шнайдер#Love story#Alain Delon and Romy Schneider 2024, Svibanj
Anonim

Razveden dvaput; jednom ostavljen pred oltarom." Biti "ostavljen na oltaru" referenca je na njegov odnos s Diane Chambers, a jedan od njegovih razvoda je iz braka s Lilith.

Tko je bila prva žena Frasier Cranea?

Dadilja G je Frasierova prva žena i poznata dječja zabavljačica. Prvi put se pojavila u epizodi desete sezone Živjeli, pod nazivom "Jedan grli, drugi ne", koju glumi Emma Thompson.

Je li Martin Frasierov otac?

Martin Crane (rođen oko svibnja 1931.) je izmišljeni lik iz američke televizijske emisije Frasier, kojeg glumi glumac John Mahoney. Vojni veteran i umirovljeni policijski detektiv, on je otac Frasiera i Nilesa Cranea.

Je li Frasier oženjen u stvarnom životu?

Kelsey je upoznala Kayte na letu Virgin Atlantic, a vjenčali su se u New Yorku prije 18 mjeseci nakon burnog udvaranja. … Iznenađujuće, s obzirom da ima četvero djece s tri različite žene, kaže da je Kayte bila prva žena koja je zapravo htjela imati njegovo dijete.

Koliko je djevojaka imao Frasier Crane?

Konzervativno, dr. Frasier Crane izlazio je i/ili spavao s oko 57 žena kroz 11 sezona koje je program prikazivao na NBC-u. Osim toga, procjenjuje se da je Jerry Seinfeld (znate, druga najpopularnija zvijezda sitcoma 90-ih) izlazio i/ili spavao sa 73 različita partnera tijekom trajanja serije.

Preporučeni: