Logo hr.boatexistence.com

Tko je amelia baby taddy?

Sadržaj:

Tko je amelia baby taddy?
Tko je amelia baby taddy?

Video: Tko je amelia baby taddy?

Video: Tko je amelia baby taddy?
Video: Grey's Anatomy - Amelia And Link Names Their Baby 2024, Svibanj
Anonim

Službeno je: Linc je otac Amelijine bebe. Potvrda dolazi na kraju "Marsa", kada je Linc već rekao Amelii da mu biološke specifičnosti njezine trudnoće više nisu bitne. "Ne želim živjeti bez tebe," Linc govori Amelii dok stoji na njezinu pragu na kiši koja lijeva.

Što je Amelia i veza Baby Name?

Ispostavilo se da već znamo odgovor. Amelia je odlučila nazvati svog baby boy Scout Derek Shepherd Lincoln, vjerojatno jedno od najznačajnijih imena u povijesti televizije. "Scout" je znak prema Linkovom pravom imenu (koje je Atticus), kao i književna referenca na To Kill a Mockingbird.

U kojoj epizodi Amelia saznaje oca svoje bebe?

Upozorenje o spojleru. [Upozorenje: Dolje sadrži GLAVNE spojlere za Sezona 16, Epizoda 17 Greyjeve anatomije, “Život na Marsu.”] Greyjeva anatomija konačno je otkrila identitet Amelijinog oca (Caterina Scorsone) beba u posljednjim trenucima "Života na Marsu ".

Je li Owen otac Teddyjeve bebe?

U finalu sezone, Teddy se vraća Grey Sloan i otkriva se da je trudna s Owenovom bebom. … Kasnije se otkriva da Owen nije otac, ali Teddy i Tom se i dalje nastavljaju šuljati iza Owenovih leđa.

Što nije u redu s Amelijinom bebom?

U još jednom razornom preokretu događaja, ultrazvuk je otkrio da je novorođenče - koje je Amelia nazvala Christopher - anencefalično (imalo je nerazvijen mozak) i da će umrijeti ubrzo nakon rođenja. Amelia je odlučila nositi Christophera do poroda kako bi donirala njegove druge organe bebama u potrebi.

Preporučeni: