Logo hr.boatexistence.com

Zašto je kelso otišao?

Sadržaj:

Zašto je kelso otišao?
Zašto je kelso otišao?

Video: Zašto je kelso otišao?

Video: Zašto je kelso otišao?
Video: Kelso and Jackie are Back! | That ‘90s Show | Netflix Philippines 2024, Svibanj
Anonim

Njegov lik, Michael Kelso, šokantno je dočekao bebu u mladosti i odlučio je nastaviti sa svojim životom nakon rođenja kćeri Lik je otpisan emisija kada se Kelso odlučio preseliti u Chicago i zaposliti se kao zaštitar u Playboy Clubu.

Što se dogodilo Kelsu u 8. sezoni?

Na kraju epizode, Kelso se pridružuje svojim prijateljima u posljednjem krugu prije nego što se preseli u Chicago Kitty se osjeća zanemareno od strane Reda, pa joj Samantha pomaže poboljšati svoj imidž. Sada kada se Kelso preselio u Chicago, Jackie se seli kod Feza, koji se mora nositi sa svojom ludom bivšom djevojkom Caroline.

Kada je Kelso napustio show 70-ih?

Ashton Kutcher (Michael Kelso)

Poput Grace, Kutcher je napustio poslije sezone 7 i vratio se na finale serije.

Zašto je Ashton Kutcher napustio te 70-e?

U međuvremenu, Kutcher je stvarno odlučio ne obnoviti ugovor semisijom kada je počeo dobivati filmske ponude. Glumac se odlučio usredotočiti na svoju filmsku karijeru, što se pokazalo kao dobra odluka s njegove strane. Kutcher je nastavio glumiti u filmovima kao što su "Just Married", "The Butterfly Effect", "Poslovi", i više (putem IMDb).

Zašto Kelso i Eric nisu u sezoni 8?

Glumac Topher Grace zaključio je da je završio s portretiranjem Erica prije osme sezone. Njegov je lik naknadno izbačen iz serije jer je Eric napustio Point Place kako bi predavao u Africi. … Gubitak dva glavna lika kao što su Eric i Kelso imao je štetan učinak na seriju, uzrokujući pad gledatelja.

Preporučeni: