Logo hr.boatexistence.com

Što znači pretpostaviti?

Sadržaj:

Što znači pretpostaviti?
Što znači pretpostaviti?

Video: Što znači pretpostaviti?

Video: Što znači pretpostaviti?
Video: Никогда не делайте это вечером Что нельзя делать вечером и после захода Солнца 2024, Svibanj
Anonim

U statistici pretpostavljena sredina je metoda za izračunavanje aritmetičke sredine i standardne devijacije skupa podataka. Pojednostavljuje ručno izračunavanje točnih vrijednosti.

Što je primjer pretpostavke?

Definicija pretpostavke je formulirati ili verbalizirati ideju za koju nema dokaza. … Primjer nečega što bi netko mogao pretpostaviti je da će svi biti ljubazni jedni prema drugima na nekom događaju.

Što bismo pretpostavili da znači?

Pretpostaviti je pretpostaviti ili vjerovati u nešto bez ikakvog dokaza. To također znači preuzeti, obično odgovornosti i dužnosti, kao što je posao, ili zauzeti izgled ili stav: Prvo, na temelju vašeg pitanja, pretpostavit ćemo da ste nedavno diplomirali na fakultetu. (

Kako koristite pretpostavku?

1misliti ili prihvatiti da je nešto istina, ali bez dokaza za to pretpostaviti (da)… razumno je pretpostaviti (da) će se gospodarstvo nastaviti poboljšavati. Pretpostavimo na trenutak da je plan uspješan. Pretpostavljao je da će biti kod kuće u uobičajeno vrijeme.

Što znači pretpostaviti osobu?

: imati ili pokazati stav nekoga tko pretpostavlja nešto što ne bi trebalo pretpostaviti: pretenciozan, drzak… Uhvatio sam ga kako se hvali… kako je postao popularan.

Preporučeni: