Logo hr.boatexistence.com

Je li Marthin vinograd Martha Stewart?

Sadržaj:

Je li Marthin vinograd Martha Stewart?
Je li Marthin vinograd Martha Stewart?

Video: Je li Marthin vinograd Martha Stewart?

Video: Je li Marthin vinograd Martha Stewart?
Video: Can electric ice cream change the World? - Edd China's Workshop Diaries 24 2024, Svibanj
Anonim

Marthin vinograd se nalazi otprilike sedam milja od južne obale Cape Coda. … Martha Stewart ne živi u Martha's Vineyard.

Je li Martha's Vineyard povezan s Marthom Stewart?

U kojem saznajemo da Marthin Vineyard zapravo nije nazvan po Marthi Stewart Nije da smo zapravo mislili da jest. Iako smo proveli prilično velik dio vožnje brodom od Woods Holea do Vineyard Havena razgovarajući o tome tko je ta Martha mogla ili ne mora biti i sasvim je moguće da je gđa.

Je li Marthas Vineyard nazvan po Marthi Stewart?

Ne postoji definitivan izvor za "Marthin Vineyard", ali se smatra da je dobio ime po svekrvi ili kćeri, obje po imenu Martha, engleskog istraživača Bartholomew Gosnold, koji je vodio prvu zabilježenu europsku ekspediciju na Cape Cod 1602.

Zašto ga zovu Martha's Vineyard?

Martha's Vineyard je otok južno od Cape Coda u Massachusettsu. … Britanski istraživač Bartholomew Gosnold prešao je Atlantik 1602. godine i pristao na mjesto koje je nazvao Cape Cod zbog ribe u blizini. On bi obližnji otok nazvao Marthin Vineyard po svojoj kćeri 3.

Ima li Martha Stewart svoj vinograd?

Martha Stewart Pokrenula je vlastitu vinsku tvrtku … u suradnji s DRINKS, marketinškom tvrtkom za isporuku vina, kako bi vam donijela ukusne gutljaje na kućni prag. To znači da možete naručiti iz odabranih selekcija sezonskih vina, odabrati koliko boca želite i čekati da vaše vino stigne, s čašom u ruci.

Preporučeni: