Logo hr.boatexistence.com

Kada je Wilmer Flores razmijenjen?

Sadržaj:

Kada je Wilmer Flores razmijenjen?
Kada je Wilmer Flores razmijenjen?

Video: Kada je Wilmer Flores razmijenjen?

Video: Kada je Wilmer Flores razmijenjen?
Video: УНИКАЛЬНАЯ идея из движка от стиралки! 2024, Srpanj
Anonim

Kako su Wilmerove suze promijenile povijest bejzbola. Wilmer Flores je plakao, a bejzbol se promijenio. Mnogi od nas gledali su što se dogodilo na Citi Fieldu u noći 29. srpnja 2015., kada je Flores, tada 23-godišnji domaći pomoćni infielder Metsa, otkrio da je promijenjen i pokušao zadržati suze koje nije mogao kontrolirati.

Kamo je Wilmer Flores promijenjen?

29. srpnja proširile su se glasine tijekom utakmice protiv San Diego Padresa da je Flores promijenjen u The Milwaukee Brewers, zajedno s bacačem Zackom Wheelerom, za Carlosa Gómeza.

Zašto su se Metsi riješili Wilmera Floresa?

Metsi su se razišli s favoritom navijača, Wilmerom Floresom, u petak, na krajnjem roku da timovi ponude ugovore svojim igračima koji ispunjavaju uvjete za arbitražu. Sposoban udarač, Flores nije imao pravi dom na terenu, a njegove vještine izgledaju prikladnije momčadi Američke lige.

Kada je Wilmer Flores napustio Mets?

Flores je konačno morao napustiti mjesto gdje je "rođen" nakon sezone 2018, kada su Metsi odlučili ne potpisati s njim. Diamondbacksi su ga primili.

Je li Wilmer Flores ozlijeđen?

Flores je napustio utakmicu u srijedu protiv Brewersa s nečim što se izvorno zvalo zatezanje tetive koljena, ali se ispostavilo da je ozljeda dovoljno ozbiljna da ga košta najmanje 10 dana.

Preporučeni: