Logo hr.boatexistence.com

Što je zaporni ventil?

Sadržaj:

Što je zaporni ventil?
Što je zaporni ventil?

Video: Što je zaporni ventil?

Video: Što je zaporni ventil?
Video: How To Fix Leaking Shut Off Valve DIY - Avoid Plumber 2024, Svibanj
Anonim

Sloan Valve Company je američka tvrtka u privatnom vlasništvu specijalizirana za vodovodne ventile i uređaje.

Što je WC Sloan Valve?

Sloanovi zahodi potpomognuti pritiskom pružaju izvedbu odvodne cijevi. … Ipak daju performanse slične WC školjkama sa mjeračem vode - čak i pri količini ispiranja od samo 1 galon po ispiranju.

Što uzrokuje da ventil za ispiranje Sloan nastavi raditi?

Flushhometer kontinuirano radi/ventil se neće isključiti

Ovo se događa kada se kontrolni graničnik ne otvori do kraja kada se jedinica ispere, što onda prouzrokuje da pritisak vode ne bude biti dovoljno visok da bi dijafragma ispravno funkcionirala i resetirajte. To uzrokuje da voda neprestano teče u jedinicu.

Zašto moj ventil za ispiranje ne radi?

S vremenom se može očekivati opće habanje, pa ako vaš ventil ne ispire, to bi moglo biti jer je sklop ručke istrošen Da biste ga popravili, jednostavno zamijenite sklop ručke ili upotrijebite komplet za popravak ručke. Isto vrijedi i za sigurnosni ventil. S vremenom se može oštetiti, pa će ga možda trebati zamijeniti.

Što uzrokuje da WC nastavi raditi nakon ispuštanja vode?

Možda je najčešći razlog WC-a stara zaklopka koju treba zamijeniti Kad klapni ostare, ne zatvaraju se kako bi trebali, a ovo omogućuje da voda neprestano prolazi iz WC spremnika u školjku. … Zatvorite dovod vode u WC, a zatim isperite WC kako biste ispustili vodu.

Preporučeni: