Logo hr.boatexistence.com

Je li iphone 8 došao sa slušalicama?

Sadržaj:

Je li iphone 8 došao sa slušalicama?
Je li iphone 8 došao sa slušalicama?

Video: Je li iphone 8 došao sa slušalicama?

Video: Je li iphone 8 došao sa slušalicama?
Video: When headphones and charger used come with iPhones #unboxing 2024, Svibanj
Anonim

Kako koristiti priložene slušalice na iPhoneu 8. iPhone 8 se isporučuje s uključenim Apple slušalicama. Ove slušalice, nazvane EarPods, povezuju se na Lightning priključak na dnu iPhonea. Ako vam se sviđaju ove slušalice, odlična su opcija.

Kakve slušalice dolaze s iPhoneom 8?

Međutim, ako se želite držati običnih slušalica, Appleova web stranica trenutno navodi da će svi iPhone 8s dolaziti s EarPods s priključcima za munje kao i adapterima za utičnicu za slušalice od munje do 3,5 milimetara.

Što dolazi u kutiji iPhonea 8?

Otpakiranje iPhonea 8

U kutiji za iPhone 8 je sam telefon, informativni pamfleti i Apple naljepnice, Lightning EarPods, 3,5 mm na Lightning adapter, Lightning na USB kabel, i AC adapter.

Dolazi li iPhone 8 sa slušalicama AirPods?

Nijedan model iPhonea ne dolazi s AirPodsima - zapravo, Apple ne uključuje slušalice. Kada kupite iPhone od Applea, sve što ćete dobiti je telefon i kabel za punjenje. Ako želite AirPods za svoj iPhone, morat ćete ih kupiti zasebno.

Gdje je priključak za slušalice na iPhone 8?

Odgovor: A: Odgovor: A: Donji centar gdje punite i sinkronizirate: Lightning Port. Za korištenje standardnih 3,5 mm slušalica, koristite adapterski kabel koji dolazi s iPhoneom 8/8Plus.

Preporučeni: