Je li Barkley danas dobio okladu?

Sadržaj:

Je li Barkley danas dobio okladu?
Je li Barkley danas dobio okladu?

Video: Je li Barkley danas dobio okladu?

Video: Je li Barkley danas dobio okladu?
Video: Как связать детское одеяло для начинающих (Супер ЛЕГКО И БЫСТРО. Повторить только 1 ряд) 2024, Listopad
Anonim

Legenda Auburna uložio je 100.000 dolara na sebe da završi među 70 najboljih na American Century Championshipu, rekao je Barkley za ESPN-a Stanu Verrettu na SportsCenter u petak. Prošle godine završio je predzadnji.

Je li Charles Barkley danas dobio okladu?

NBA Kuće slavnih Charles Barkley završio je na 76. mjestu na turniru slavnih golf-a American Century Championship u Edgewood Tahoeu u nedjelju, koštao ga je 100 000 dolara i jednostavno je propustio prilika za osvajanje 500.000 dolara. Vinny Del Negro pobijedio je Johna Smoltza u prvoj rupi četvrtog doigravanja u povijesti ACC-a.

Tko je osvojio Lake Tahoe Celebrity golf turnir 2021.?

Konačni rezultati American Century Championshipa

2021: isplata novčane nagrade i ploča s najboljim rezultatima. Finalnu ljestvicu American Century Championshipa 2021. predvodi pobjednik Vinny del Negro, a bivša NBA zvijezda osvojila je titulu u golf klubu Edgewood Tahoe na turniru slavnih golf-a u vlasništvu NBC-a s 54 rupe..

Tko je danas osvojio slavni golf?

Del Negro pobijedio je Johna Smoltza u doigravanju iznenadne smrti na turniru slavnih golf-a American Century Championship u Edgewood Tahoeu u nedjelju. Bilo je to četvrto doigravanje u povijesti ACC-a. Del Negro, bivši igrač, emiter i izvršni direktor Sunsa, osvojio je 125 000 dolara za svoju pobjedu. “Nije me čak ni briga za to.

Je li Barkley završio među 70 najboljih?

Naveden s koeficijentom 8 prema 1 da završi među prvih 70 na turniru American Century Championship, Charles Barkley se kladio na 100.000 dolara kako bi uspio. … Nastavi, ali je Barkley završio neriješeno na 76., izgubivši okladu.

Preporučeni: