Logo hr.boatexistence.com

Je li Aurelius stvarno dumbledore?

Sadržaj:

Je li Aurelius stvarno dumbledore?
Je li Aurelius stvarno dumbledore?

Video: Je li Aurelius stvarno dumbledore?

Video: Je li Aurelius stvarno dumbledore?
Video: Fantastic Beasts: And Where to Find Them Reaction - 😜🧙🏾‍♂️✨️ #moviereaction #fantasticbeasts 2024, Svibanj
Anonim

Godine 1927., Gellert Grindelwald je rekao Credenceu Bareboneu u dvorcu Nurmengard da je on zapravo član obitelji Dumbledore i da je njegovo pravo ime zapravo "Aurelius Dumbledore ".

Da li Dumbledore zna za Aurelija?

Fantastične zvijeri: Zločini Grindelwalda otkrili su da je Albus Dumbledore očito imao još jednog brata ili sestru za koje čak on nije znao: Aurelius Dumbledore. Čini se da je Aurelije najmlađi član obitelji Dumbledore, oko 15 godina mlađi od Albusove pokojne mlađe sestre Ariane.

Je li Credence Dumbledore ili Lestrange?

U posljednjim trenucima, Grindelwald otkriva da je cijelo vrijeme znao tko je Credence - i to nije Lestrange. Credence je zapravo Aurelius Dumbledore, za kojeg se sugerira da je tajanstveni četvrti Dumbledoreov brat za kojeg nitko nikad nije znao.

Je li Credence stvarno Dumbledoreov brat?

Credence, kako se podrazumijeva, preživi prvi film Fantastične zvijeri potajno se šuljajući s mjesta svoje pretpostavljene smrti. … U posljednjim trenucima novog filma, Grindelwald otkriva ključnu tajnu Credenceu: Credence je davno izgubljeni mlađi brat samog Albusa Dumbledorea - a njegovo pravo ime je Aurelius.

Je li Leta lestrange povezana s Bellatrix?

Bellatrix se udala za obitelj Lestrange, izvorno rođena kao Bellatrix Black, što znači da ona i Leta nisu u krvnom srodstvu. Time bi Leta bila povezana s Bellatrixinim mužem Rodolphusom Lestrangeom, iako tu vezu nije lakše pronaći.

Preporučeni: