Logo hr.boatexistence.com

Što se dogodilo Bridget Shiel?

Sadržaj:

Što se dogodilo Bridget Shiel?
Što se dogodilo Bridget Shiel?

Video: Što se dogodilo Bridget Shiel?

Video: Što se dogodilo Bridget Shiel?
Video: ZERA - BARABA (OFFICIAL VIDEO) Prod. By Jhinsen 2024, Svibanj
Anonim

Shiel je pronađen gol s višestrukim prostrijelnim ranama Po svemu sudeći, Shielova smrt je bila jeziva. Policija Atlante primila je poziv oko 6:50 ujutro 31. svibnja 2016. o ozlijeđenoj osobi. Pronašli su Shiel golu na travnatom području u blizini košarkaškog igrališta. Imala je više prostrelnih rana na leđima, stražnjici i nogama.

Je li Christopher Spencer osuđen za ubojstvo Bridget Shiel?

Christopher Spencer služi život u zatvoru zbog ubojstava para u stilu pogubljenja u invaziji na kuću u okrugu DeKalb 2016. Spencer se žalio na te osude i kazne, ali ih je visoki sud Georgije potvrdio.

Koja je epizoda Bridget Shiel prva 48?

Na godinu dana od brutalnog ubojstva Bridget Shiel, bez napretka u pronalaženju ubojice, Lowe organizira bdjenje i prikupljanje podataka kako bi pokušao generirati nove tragove.

Ima li Netflix prvih 48?

Nažalost, Korisnici Netflixa ne mogu gledati Prvih 48. No, bilo bi vam oprošteno ako mislite drugačije, s obzirom na to da se serija nalazi na velikom broju drugih streaming servisa, pa čak i na nekoliko besplatnih streamera poput Pluto TV-a.

Kada je snimljen The First 48?

U 2010, First 48 je snimao s timom za posebne odgovore Detroit PD (jednostavnije rečeno, SWAT tim) kada je sedmogodišnja Aiyana Stanley-Jones ubijena i ubijen tijekom racije u potrazi za osumnjičenim.

Preporučeni: