Logo hr.boatexistence.com

Je li tami tužila evelyn?

Sadržaj:

Je li tami tužila evelyn?
Je li tami tužila evelyn?

Video: Je li tami tužila evelyn?

Video: Je li tami tužila evelyn?
Video: Tesher x Jason Derulo - Jalebi Baby (Official Video) 2024, Travanj
Anonim

Potvrdila je da je podnijela tužbu protiv Evelyn Lozade, ali kaže da ne može pričati o tome jer producenti žele da se ta priča odvija u emisiji. Tužba proizlazi iz tučnjave koja se dogodila tijekom prošlosezonskog "Basketball Wives ".

Što se dogodilo između Evelyn i Tami?

Kasnije u sezoni, Tami je čak optužila Evelyn da laže o tome da ju je Chad napao Čak je izjavila da je Evelyn zapravo bila agresor tijekom svađe. Napetost je postala toliko gusta da je Tami rano napustila okupljanje. I pričalo se da možda neće raditi još jednu sezonu showa.

Koga Evelyn Lozada tuži?

TMZ izvještava da je Lozada tužila OG za klevetu zbog njezinih tvrdnji o kolorizmu. Lozada je zanijekala da bi ikada mogla biti kriva za kolorizam ili rasizam, ističući "njeno dvoje djece su afričkog i latinoameričkog porijekla. "

Je li Evelyn stvarno spavala s Kennyjem?

Evelyn je spavala s Taminim bivšim mužem Kennyjem Andersonom Iako je Evelyn rekla da nije imala pojma da je Kenny oženjen, Tami nije vjerovala u to. … Dok je o tome razgovarala s Jackie Christie, Tami se rasplakala. Rekla je da je godinama pokušavala uspostaviti pravo prijateljstvo s obje žene.

Koje su se godišnje doba posvađale Tami i Evelyn?

U drugoj sezoni Košarkaških žena, prvoj sezoni Tami Roman u dokumentarnoj seriji, ona i Evelyn Lozada su se posvađale na način koji će zauvijek promijeniti njihovo prijateljstvo, ili nego odnos.

Preporučeni: