Logo hr.boatexistence.com

Gdje je gehenna borderlands 3?

Sadržaj:

Gdje je gehenna borderlands 3?
Gdje je gehenna borderlands 3?

Video: Gdje je gehenna borderlands 3?

Video: Gdje je gehenna borderlands 3?
Video: Gehenna Jerusalem - Why this place is considered to be hell? And who is buried in this green valley? 2024, Svibanj
Anonim

Da biste došli do Gehenne s postojećim Vault Hunterom, trebat će vam pristup Sanctuary III, zvjezdanom brodu koji otključavate dovršavanjem 5. epizode Borderlands 3 kampanje glavne priče. Kada budete spremni putovati u Gehennu, potražite poster za traženje na stolu ispred stanice za brzu promjenu na Sanctuary III.

Na kojem je planetu Gehenna?

Grad Vestige na graničnom planetu Gehenna pod stalnom je prijetnjom bande Devil Riders. Šerif je izdao nagradu za svirepe odmetnike i poziva vas da je skupite.

Je li Gehenna DLC?

Borderlands 3 - Rose and Gehenna

DLC 4 će vratiti lik, ali vratit ćemo se na to. Glavna stvar je da ovaj DLC ispunjava ono što obećava, ali ne čini se da je vožnja gotova.

Koja je tvrtka bila na Gehenni?

Povijest. Jakobs Corporation razvila je interes za Gehennu nakon otkrića Core, rijetkog elementa koji se nalazi isključivo na planetu i koji je navodno imao višestruke svrhe.

Kako pristupiti DLC-u u Borderlands 3?

DLC je otključan nakon što dođete do Utočišta 3 u kampanji glavne priče. Igra se automatski skalira ako imate višu razinu ograničenja. Možete započeti novu igru koja vas postavlja na 13 LVL za DLC.

Preporučeni: