Logo hr.boatexistence.com

Zašto se slažete da je ljubav zabluda?

Sadržaj:

Zašto se slažete da je ljubav zabluda?
Zašto se slažete da je ljubav zabluda?

Video: Zašto se slažete da je ljubav zabluda?

Video: Zašto se slažete da je ljubav zabluda?
Video: Buba Corelli & Jala - Led feat. Sedž Matoruga 2024, Svibanj
Anonim

Ljubav je izbor koji biramo jer se u većini slučajeva osjećamo usamljeno i nemamo ništa drugo za raditi. Ljubav je također zabluda jer promiče kontradiktorne premise Kontradiktorne premise su način na koji premise (situacije) proturječe jedna drugoj, u kojoj ne može biti argumenta.

Je li ljubav doista zabluda?

Međutim, čini se da nedavna istraživanja sugeriraju postojanje prave ljubavi… Doista, mnoge zablude koje se uočavaju u bilo kojoj ljubavnoj ispovijesti otežavaju nekome opisati ljubav kao logičnu. Ljubav je samo emocionalan i pogrešan osjećaj kada se analizira s logičke točke gledišta.

O čemu govori priča ljubav je zabluda?

kratka priča Maxa Shulmana Ljubav je zabluda prikazuje napore studenta da educira svoje ljubavno zanimanje, Polly, kako bi mogla biti prikladna supruga, domaćica i majka. … Primjeri iz Ljubav je zabluda bit će korišteni da se to pokaže.

Je li ljubav zabluda?

Ljubav je jednostavno glupa sreća - međutim, ljubav nije lažna. … To je zabluda u svojim funkcijama jer u romantičnim vezama ljubav obično uzima dobro, a zanemaruje loše, čak i ako loše nadvladava dobro. Iako ljubav ima pogrešne karakteristike, ljubav nije čista zabluda - ljubav je više od toga.

Slažete li se da je ljubav zabluda?

Odgovor. Ne, ljubav nije zabluda, ljubav je činjenica da je istina. Pa mi zapravo ne vidimo ljubav, ali je možemo osjetiti. Naše srce to osjeća.

Preporučeni: