Logo hr.boatexistence.com

Što se dogodilo Summerleeju u izgubljenom svijetu?

Sadržaj:

Što se dogodilo Summerleeju u izgubljenom svijetu?
Što se dogodilo Summerleeju u izgubljenom svijetu?

Video: Što se dogodilo Summerleeju u izgubljenom svijetu?

Video: Što se dogodilo Summerleeju u izgubljenom svijetu?
Video: New Alternate Ending To The Lost World: Jurassic Park Novel Revealed! 2024, Svibanj
Anonim

Da je producirana sljedeća sezona, obožavatelji bi saznali da je profesor Arthur Summerlee doista živ, da živi u Avalonu. Veronikina majka Abigail Layton također je bila živa i postala je zaštitnica Platoa ubrzo nakon njenog nestanka.

Umire li Summerlee u Izgubljenom svijetu?

Da je producirana sljedeća sezona, obožavatelji bi saznali da je profesor Adam Summerlee doista živ, nastanjen u Avalonu. Avalon, blizu granice visoravni, mjesto je gdje je Veronikina preživjela majka Abigail Layton postala zaštitnica visoravni ubrzo nakon njenog nestanka.

Što se dogodilo Veronikinim roditeljima na izgubljenom svijetu?

Nažalost, njen otac je mrtav, ali njezina majka živi u mjestu koje se zove Avalon i naći će je kad za to dođe vrijeme. Veronica također saznaje da je, ili će biti, čuvar visoravni baš kao i njezina majka - čeka je sudbina. "

Što mislite, kakav je muškarac profesor Summerlee?

Professor Summerlee

On je tanak slab čovjek; za koje lord John misli da će biti smetnja tijekom ekspedicije. On je također protivnik profesora Challengera, jer ne vjeruje da je moguće da u Južnoj Americi postoje živi dinosauri.

Je li Arthur Conan Doyle imao ženu?

Conan Doyle se oženio Louisom Hawkins 1885. godine i zajedno su imali dvoje djece, Mary i Kingsleya. Godinu dana nakon Louisine smrti 1906. oženio se Jean Leckie i s njom imao troje djece, Denisa, Adriana i Jean.

Preporučeni: