Logo hr.boatexistence.com

Je li beatrix kiddo voljela račun?

Sadržaj:

Je li beatrix kiddo voljela račun?
Je li beatrix kiddo voljela račun?

Video: Je li beatrix kiddo voljela račun?

Video: Je li beatrix kiddo voljela račun?
Video: Beatrix Kiddo vs. Elle Driver [Kill Bill: Vol. 2] 2024, Svibanj
Anonim

Bio je vođa Odreda za ubojstvo Smrtonosnih Vipera, gdje je bio poznat pod kodnim imenom Snake Charmer. Bill je bio ljubavni interes Beatrix Kiddo, i otac B. B. Kiddoa. Ubila ga je Beatrix, koristeći tehniku eksplozije srca u pet točaka.

Jesu li Bill i Beatrix bili u vezi?

Beatrix Michelle Kiddo je kći Marca i Michelle Kiddo i Bilova romantična partnerica… Nakon što se prerano povukla iz svoje atentatske karijere nakon što je zatrudnjela, Beatrix je napustila tim u pobjeći od života ubojice i započeti novi za svoju nerođenu kćer.

Zašto je Beatrix Kiddo piskala?

Na primjer, kroz film Tarantino ispisuje pravo ime mladenke (Beatrix Kiddo).… Očito se ovdje ne događa ovo, ali Tarantino namjerno iskakuje ime mladenke kako bi stalno podsjećao svoju publiku da ono što gleda nije stvarno

Zašto Beatrix plače na kraju Kill Billa?

Zašto je Beatrix plakala u kupaonici jutro nakon što je ubila Billa? Zbog mučne avanture kroz koju je upravo prošla … Konačno, na kraju svog putovanja, uspjela je uzeti trenutak i pustiti svaku emociju da se oslobodi i zaplače. Također suze radosnice što je uspjela odgajati svoju kćer.

Zašto Bill pokušava ubiti nevjestu?

Što se tiče Billa, postao je depresivan kad je shvatio što mu je Beatrix pokušala reći prije nego što ju je upucao. Beatrix mu je rekla da je trudna njegova beba, a ne Tommyjeva. Bill se osjećao krivim jer je poslao svoj DVAS da ubije Beatrix i njegovo nerođeno dijete.

Preporučeni: