Logo hr.boatexistence.com

Ne mogu tolerirati značenje?

Sadržaj:

Ne mogu tolerirati značenje?
Ne mogu tolerirati značenje?

Video: Ne mogu tolerirati značenje?

Video: Ne mogu tolerirati značenje?
Video: Kemal Monteno i Danijela Martinović - Ovako ne mogu dalje 2024, Srpanj
Anonim

2 biti sposoban prihvatiti nešto neugodno ili teško, iako ti se ne sviđa → tolerantan, tolerancija SYN stoji, medvjed Nisam mogao tolerirati duge sate.

Što ne tolerira znači?

prihvatiti ponašanje i uvjerenja koja se razlikuju od vaših, iako se možda ne slažete s njima ili ih ne odobravate: neću tolerirati takvo ponašanje u svom razredu. [+ -ing glagol] Neću tolerirati laganje.

Što znači primjer tolerirati?

Tolerirati je definirano kao dopustiti nešto, čak i ako to nije vaša praksa ili nešto što vam se sviđa. Primjer toleriranja je ne miješati se u nečija vjerska uvjerenja. Primjer toleriranja je dopustiti nekome da puši oko vas čak i ako mrzite taj miris.glagol. 11.

Kako se koristi riječ tolerirati?

Zamislite tolerirati kao glagol otvorenog uma. To znači dopuštate da se nešto dogodi ili postoji, čak i ako vam se to baš i ne sviđa. Na primjer, ne volite glasnu glazbu svog susjeda, ali tolerirate jer je on pusti samo subotom poslijepodne.

Što znači tolerirati?

prijelazni glagol. 1a: dopustiti da bude ili da se čini bez zabrane, smetnje ili proturječnosti. b: trpjeti naučiti tolerirati jedni druge. 2: izdržati ili oduprijeti se djelovanju (nečega, kao što je lijek ili hrana) bez ozbiljnih nuspojava ili nelagode: pokazati fiziološku toleranciju za.

Preporučeni: