Logo hr.boatexistence.com

Da li se mekše loptice za golf više okreću?

Sadržaj:

Da li se mekše loptice za golf više okreću?
Da li se mekše loptice za golf više okreću?

Video: Da li se mekše loptice za golf više okreću?

Video: Da li se mekše loptice za golf više okreću?
Video: Hard or Soft Golf Balls? What difference does it make? 2024, Svibanj
Anonim

Kao što je rečeno, mekša lopta se osjeća superiorno kada je udarite Također, vrti se gotovo pet puta više od tvrde lopte, što je nevjerojatna količina okretanja. Ipak, ako želite sami vidjeti razliku, onda se zaputite do terena za vožnju s nekoliko tvrdih i softballova.

Da li se mekane loptice za golf manje vrte?

Koje su karakteristike mekih lopti? Općenito se slaže da se meke loptice za golf okreću manje od čvršćih loptica za golf pa bi od tee trebale biti duže, kao i ravnije, s manje okretanja unatrag i bočno..

Koja se loptica za golf najviše vrti?

Koja loptica za golf ima najviše okretanja? Lopta kao što je Titelist Pro V1, Bridgestone B XS, Callaway Chrome Soft, Taylormade TP5 imat će veću brzinu okretanja. Teško je odrediti da bilo koja pojedinačna lopta ima najviše okreta, međutim, većina loptica na razini turneje općenito će imati više okreta. Kliknite ovdje da vidite sve naše high spin lopte.

Koja je prednost mekih loptica za golf?

Loptica niske kompresije pomaže smanjiti količinu izgubljene brzine loptice pri pogrešnim udarcima i pruža performanse kroz vreću kako bi pomogli golferima da izvuku maksimum iz svakog udarca na koji naiđu na stazi. Mekše loptice za golf također omogućuju golferima da više udaraju lopticu što je korisno za većinu igrača.

Što će se dogoditi ako je moja loptica za golf premekana?

Kontrola udaraca oko zelenila vrlo je važna, ali za neke igrače golfa će imati previše mekanu lopticu smetnja i to može dovesti do gubitka kontrole nad oba udarca s žetonom i putts.

Preporučeni: