Logo hr.boatexistence.com

Zašto mladenke hodaju niz prolaz?

Sadržaj:

Zašto mladenke hodaju niz prolaz?
Zašto mladenke hodaju niz prolaz?

Video: Zašto mladenke hodaju niz prolaz?

Video: Zašto mladenke hodaju niz prolaz?
Video: Hod na prstima - zašto se javlja (kako pomoći djetetu/vježbe za ispravljanje hoda/učim hodati) 2024, Svibanj
Anonim

Tradicija datira još iz vremena ugovorenih brakova, gdje je "poklanjanje" mladenke predstavljalo prijenos vlasništva. … Danas se, međutim, mnoge mladenke raduju što će ih otac provesti niz prolaz samo da bi mu počastili.

Što simbolizira hodanje niz prolaz?

Način na koji netko odluči pristupiti može simbolizirati njezine temeljne vrijednosti u tom trenutku: neovisnost, podrška, identitet, jednakost-duboko osobni osjećaji koji su povezani s ovom životnom promjenom. Ako vas ikada zamole da pratite nekoga niz prolaz, trebali biste se osjećati duboko počašćenim i privilegiranim igrati tu ulogu.

Zašto se mladenke šeću niz prolaz?

Jedna od dugogodišnjih tradicija vjenčanja je kada mladenka tjera oca da je vodi niz prolazPovjesničarka vjenčanja, Susan Waggoner, objašnjava da običaj potječe iz dana dogovorenih brakova kada je očevo nadolazeće prisustvo bilo dobar način da se spriječi mladoženja da odstupi.

Da li mladenke same hodaju niz prolaz?

Mogu li mladenke zapravo same hodati niz prolaz? Apsolutno! To je zapravo stara tradicija da otac svoju kćer predaje njezinu mužu da se brine i čuva.

Mora li mladenka hodati s ocem?

Odgovor je bilo tko! Svatko može prošetati mladenku niz prolaz sve dok je to ono što mladenka želi na dan svog vjenčanja. Bez obzira na to jesu li roditelji, mladoženja ili netko drugi, "tradicionalno" nije važno osim ako se radi o nečemu zbog čega se osjećate dobro tijekom dana.

Preporučeni: