Logo hr.boatexistence.com

Je li dodge bio zabranjen u nascaru?

Sadržaj:

Je li dodge bio zabranjen u nascaru?
Je li dodge bio zabranjen u nascaru?

Video: Je li dodge bio zabranjen u nascaru?

Video: Je li dodge bio zabranjen u nascaru?
Video: Я есть. Ты есть. Он есть_Рассказ_Слушать 2024, Svibanj
Anonim

NASCAR je zabranio i aero značajke i velike, snažnije motore. Dodge, Ford, Mercury i Plymouth su zapravo zabranili promjene napravljene 1970..

Kada je Dodge ispao iz NASCAR-a?

Dodge je napustio NASCAR u 2012, godini kada je Dodge osvojio naslov s vozačem Penske Bradom Keselowskim. Penske je prešao u Ford na kraju sezone, a Dodge je povukao svoj NASCAR program.

Vraća li se Dodge ikada u NASCAR?

Nakon godina daleko od Monster Energy NASCAR Cup Serije, Dodge će objaviti kasnije ovog tjedna planove za povratak u NASCAR. Službeno priopćenje zakazano je za četvrtak u NASCAR Hall of Fame.

Zašto je Mopar zabranjen u NASCAR-u?

Prema različitim izvorima, Hemi je zabranjen "ne iz tehnoloških razloga, ali zato što nije bio lako dostupan u automobilima iz Dodge ili Plymouth montažne linije, 'spremno' biti ključni koncept." Glavni argument je da je to bila preskupa opcija za prosječnog kupca.

Zašto je Dodge napustio NASCAR?

Na kraju, umjesto da započne napola napore za 2013., Dodge je odlučio povući ga Nije to bila toliko politika, korporativne intrige ili neodobravanje Europski roditelj, to je bila nedostupnost prikladnog plesnog partnera. Ovo je neosporan udarac NASCAR-u.

Preporučeni: