Logo hr.boatexistence.com

Trebam li prskati papirnate uloške za kolače?

Sadržaj:

Trebam li prskati papirnate uloške za kolače?
Trebam li prskati papirnate uloške za kolače?

Video: Trebam li prskati papirnate uloške za kolače?

Video: Trebam li prskati papirnate uloške za kolače?
Video: ЕНДІ қызанақтарды КАРТОП ЖАҒДАЙЫНАН ҚОРҒАҢЫЗ! 2024, Travanj
Anonim

Brzo prskanje omota od neljepljivog spreja za kuhanje prije punjenja djeluje vrlo dobro kako bi se spriječilo lijepljenje kolača - čak i ako radite delikatan recept ili pokušavate odmotati kolačiće kad su još topli.

Trebate li prskati papirnate uloške za kolače?

Moram li podmazati papirnatu podlogu za kolače? Ne! Mast je da se tijesto za cupcake ne lijepi za tavu, a obloge rade potpuno istu stvar, tako da ne morate namazati i papirnate košuljice. … Ulošci za kolače uvijek potamne dok se kolačići kuhaju.

Zašto se moji kolačići ne lijepe za papir?

Previše vlage u mješavini će također učiniti da se kućišta gule. Ako koristite svježe voće, previše tekućine itd. Morate paziti da je vaša mješavina dobro izbalansirana. Također, ako svoje kolače pohranite u hermetički zatvorenu posudu kada se ne ohlade kako treba, to će opet uzrokovati kondenzaciju zbog čega se kutije gule.

Kako spriječiti da se kolačići zalijepe za papirnate podloge?

Postoji nekoliko načina da spriječite lijepljenje:

  1. Namažite svoje omote. Davanje omota brzim prskanjem spreja za kuhanje koji se ne lijepi prije nego što ih napunite, djeluje vrlo dobro kako biste spriječili lijepljenje kolača - čak i ako radite delikatan recept ili pokušavate odmotati kolače dok su još topli.
  2. Kupite neljepljive obloge.

Koliko visoko trebam napuniti čaše za muffine?

Ulošci za kolače nikada ne bi trebali biti potpuno ispunjeni do vrha. Ako ih napunite do vrha, tada će se i sam kolač preliti i izazvati nered. Preporučujemo da napunite naše čaše za pečenje 2/3 pune kako biste omogućili prostor za svoje kolače da narastu.

Preporučeni: