Logo hr.boatexistence.com

S kim se valkira zabavlja?

Sadržaj:

S kim se valkira zabavlja?
S kim se valkira zabavlja?

Video: S kim se valkira zabavlja?

Video: S kim se valkira zabavlja?
Video: "Пока смерть не разлучит нас..." Кларк Гейбл и Кэрол Ломбард. История любви. 2024, Svibanj
Anonim

Ne, Valkyrae je trenutno samac. Američka draga prethodno je bila u četverogodišnjoj vezi s Michaelom 'sonii' Shermanom, koja je završila 2020.

Voli li Valkyrae Sykkuno?

Rachel 'Valkyrae' Hofstetter priznala je da se jednom brinula da će Sykkuno "nastaviti" iz njihove grupe prijateljstva Amigops s CorpseHusbandom i Jeremyjem 'DisguisedToast' Wangom. … “Volim Sykkuno Tako mi je drago što sam ga upoznala. Jako sam ponosan na njega i njegov razvoj u proteklih godinu i pol.

Da li leš izlazi na Valkyrae?

Corpse Husband i Valkyrae su bliski prijatelji, ali nisu u vezi. … Možda nema ničeg romantičnog između dva YouTube streamera, ali Valkyrae i Corpse Husband jako se podržavaju na internetu.

Da li Sykkuno izlazi s Rae?

Obožavatelji su snimili i videe flertovanja ove dvojice, što se očito često događa. To je mnoge ljude zainteresiralo jesu li Sykkuno i Rae zapravo zabavljaju IRL. Za sada nema dokaza da Sykkuno i Valkrae uopće imaju vezu.

Da li Sykkuno izlazi s LilyPichu?

Zajedno s mnogim drugim popularnim streamerima, Twitch streamer rođen 1992. pridružio se zajednici Among Us u mnogo mjeseci. Na početku tog streama, Sykkuno je spomenuo da je Lily “LilyPichu” Ki upravo sudjelovala u grupi Among Us. … Sykkuno se ispostavilo da je još uvijek samac

Preporučeni: