Logo hr.boatexistence.com

Zašto carlos vela ne igra za Meksiko?

Sadržaj:

Zašto carlos vela ne igra za Meksiko?
Zašto carlos vela ne igra za Meksiko?

Video: Zašto carlos vela ne igra za Meksiko?

Video: Zašto carlos vela ne igra za Meksiko?
Video: Замуж за рубеж | Серия 13 | Мексика 2024, Svibanj
Anonim

Carlos Vela nije igrao za Meksiko od Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. i stoga nikada do sada nije igrao pod Martinom. Bivši trener Barcelone objasnio je da je razgovarao s napadačem kada je preuzeo uzde El Tri gdje mu je Vela rekao da želi dati prednost svojoj obitelji i klubu.

Zašto je Vela prestao igrati za Meksiko?

“Kad sam razgovarao s Carlosom [Velom] rekao mi je da se želi usredotočiti na svoj tim [LAFC] i provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Tako da mi je nakon tog sastanka bilo jasno da je njegovo vrijeme u reprezentaciji prošlo,” rekao je Martino tijekom intervjua za Los Angeles Times.

Igra li Carlos Vela još uvijek za Meksiko?

Ovo se vjerojatno čini kao opsežna poruka nacionalnoj reprezentaciji, jer Vela nije igrala za Meksiko od Svjetskog prvenstva 2018. Ali važno je zapamtiti da je ovo u biti Velino odluka. Nakon sastanka s Tatom Martinom 2019., konsenzus je bio da je Velin br.

Zašto Chicharito ne igra?

Javier 'Chicharito' Hernández nije trenirao s ostatkom momčadi otkako se ozlijedio 23. lipnja. Dakle, prije nego što se uopće uzme u obzir da igra utakmicu, "on mora se vratiti na potpuni kontakt s ostatkom momčadi i treba mu biti ugodno mijenjati smjer na terenu," dodao je Vanney.

Igra li Chicharito na Olimpijskim igrama?

Napadač Bayera 04 Leverkusena Javier 'Chicharito' Hernandez najavio je da će ovog ljeta predstavljati reprezentaciju Meksika na Copa America Centenario u SAD-u, ali ne na Olimpijskim igrama uRio de Janeiro.

Preporučeni: