Logo hr.boatexistence.com

Bi li značilo brdo graha?

Sadržaj:

Bi li značilo brdo graha?
Bi li značilo brdo graha?

Video: Bi li značilo brdo graha?

Video: Bi li značilo brdo graha?
Video: Знамения последнего времени Билли Грэм 2024, Svibanj
Anonim

Biti beznačajan; da ne rezultira ničim. Šef je trenutno samo ljut-ja mislim da će svenjegova nova pravila predstavljati brdo graha.

Što znači fraza iznosi brdo graha?

: nešto od zanemarive važnosti ili vrijednosti -upotrebljava se uglavnom u negativnim konstrukcijama ne znači brdo graha koje ne vrijedi brdo graha.

Što ne znači brdo graha?

Odgovor: Grah, budući da je prilično jednostavan za uzgoj, obično se koristi u svakodnevnim izrazima za označavanje nečega od male vrijednosti. Posljedično, netko tko nije vrijedan brda graha smatra se vrijedi vrlo malo, iako bi se moglo tvrditi da danas brdo graha košta prilično peni.

Odakle fraza iznosi brdo graha?

brdo graha, ne iznosi/ne vrijedi ni

Gruh se očito smatra malo vrijednim od trinaestog stoljeća Chaucer, u Troilu i Criseyde (oko 1380.) napisao je: “Swich [takvi] argumenti nisu bili vrijedni koristi.” Brdski dio izraza odnosi se na uobičajenu metodu sadnje graha.

Odakle izreka ne znači brdo graha?

Mogli biste, na primjer, reći da loša ideja “nije vrijedna brda graha”. Stručnjak za jezik Charles Earle Funk rekao je da je izraz prvi put korišten prije gotovo 700 godina. Rekao je da je Robert od Gloucestera opisao poruku njemačkog kralja engleskom kralju Johnu kao "uopće nije vrijedan graha. "

Preporučeni: