Logo hr.boatexistence.com

Kada dobivate zaradu na YouTubeu?

Sadržaj:

Kada dobivate zaradu na YouTubeu?
Kada dobivate zaradu na YouTubeu?

Video: Kada dobivate zaradu na YouTubeu?

Video: Kada dobivate zaradu na YouTubeu?
Video: KOLIKA JE ZARADA NA YOUTUBE -u? KOLIKA JE ZARADA NA 100 000 PREGLEDA? 2024, Svibanj
Anonim

Smjesta na snazi, da bi se prijavili za unovčavanje (i imali oglase priložene uz videozapise), kreatori moraju izbrojati 4000 sati ukupnog vremena gledanja na svom kanalu u posljednjih 12 mjeseci i imati najmanje 1000 pretplatnika.

Koliko je potrebno da se unovči na YouTubeu?

Pričekajte odobrenje za unovčavanje

Uobičajeno je potrebno 30 dana da YouTube pregleda aplikaciju. Međutim, zaostatak se s vremena na vrijeme stvara. To je važno imati na umu jer to znači da vjerojatno nećete moći početi stvarati prihod najmanje 30 dana.

Koliko pregleda vam je potrebno da budete plaćeni na YouTubeu?

Koliko pregleda YouTuberima treba da bi bili plaćeni? Da biste bili plaćeni od YouTubea, trebate dosegnuti stanje od 100 USD ili više od pregleda. To znači da ćete morati skupiti 20 000 pregleda ako dobijete 5 USD za 1 000 pregleda.

Kako saznati je li YouTube kanal unovčen?

Kada uključite oglase, vidjet ćete ikona za unovčavanje pored svakog videozapisa. Ikone vam daju do znanja unovčava li se videozapis. Hoćete li ostvariti prihod ovisi o nekoliko čimbenika, uključujući tužbe u vezi s autorskim pravima, dijeljenje prihoda i prilagođenost oglašivačima.

Zašto se YouTube videozapisi demonetiziraju?

Zašto YouTube demonetizira određene videozapise i kanale? Obično se videozapis ili cijeli kanal demonetizira zbog nepoštivanja YouTubeovih smjernica zajednice.

Preporučeni: