Logo hr.boatexistence.com

Je li boo Radley popravio Džemove hlače?

Sadržaj:

Je li boo Radley popravio Džemove hlače?
Je li boo Radley popravio Džemove hlače?

Video: Je li boo Radley popravio Džemove hlače?

Video: Je li boo Radley popravio Džemove hlače?
Video: To Kill A Mockingbird(1962) - Arthur "Boo" Radley 2024, Srpanj
Anonim

U očitom činu ljubaznosti, Boo Radley je popravio Jemove hlače, koje su se zapele za ogradu na imanju Radleyjevih. Zbog Dillove radoznalosti i sklonosti dramatičnosti, usuđuje se otići na trijem Radleyjevih i proviriti kroz labav kapak na prozor njihove kuće.

Popravlja li Scout Jemove hlače?

U 7. poglavlju, Jem govori Scoutu da se vratio po hlače, ali umjesto da budu u zapetljavanju dok ih je ostavio, bile su uredno presavijene preko ograde, “….. kao da su me očekivali” (str. 58). Također su bile sašivene.

Tko je vjerojatno šivao Jems hlače?

Logičan odgovor bio je Boo. To što će Boo učiniti takvo što uplašilo je djecu, jer implikacija je bila da je Boo znao što smjeraju. Boo ih je promatrao. Kad se Jem vrati po hlače u kuću Radley, nađe ih popravljene.

Tko je vjerojatno popravio Jemove hlače kad su zapele za Radleyjevu ogradu i koji je vaš dokaz?

Koji dokazi u posljednja dva poglavlja ukazuju na to da on uopće nije prijeteća figura kakvom su ga ljudi predstavljali? Boo očito je bio odgovoran za ljubazan čin popravljanja Jemovih hlača i uredno ih preklapanja preko ograde.

Što nije u redu s načinom na koji se popravljaju Jemove hlače?

Je je rekao da su mu hlače sve poderane i zapetljane kad ih je ostavio, ali kad se vratio da ih uzme, bile su presavijene preko ograde i popravljene, ali ne kao da ih je dama sašila, kao nešto što bi Jem pokušao učiniti, sve iskrivljene i neravne.

Preporučeni: