Da li gansey i plava završe zajedno?

Sadržaj:

Da li gansey i plava završe zajedno?
Da li gansey i plava završe zajedno?

Video: Da li gansey i plava završe zajedno?

Video: Da li gansey i plava završe zajedno?
Video: That's So Raven | "Raven & Devon VII: Goodbye" | "There Goes The Bride" 2024, Rujan
Anonim

U jednom trenutku, Gansey je upoznao Noaha Czernyja i sprijateljio se s njim. Na kraju se Noah preselio u Monmouth s Ganseyem i Ronanom, iako se ni jedan ne može sjetiti kada se to točno dogodilo. … Gansey postaje muka od skrivanja njihove veze i govori Adamu i Ronanu da su on i Blue zajedno

Što se događa s plavom i Ganseyem?

Zato što je Gansey zaljubljen u Blue i zna za njezino prokletstvo, ljubi je. Gansey umire u naručju svoje prave ljubavi. Odlučio se odreći života kako bi spasio svoje prijatelje.

Da li Ronan i Adam završe zajedno?

Do kraja romana, Ronan i Adam postaju partneri u Cabeswateru, radeći zajedno na čišćenju špilje u potrazi za Blueovom majkom i pokazujući bližu vezu nego ikad.

Ima li ciklus Gavrana sretan kraj?

Općenito, The Raven King dovodi The Raven Cycle do zadovoljavajućeg zaključka s kojim će čitatelji biti zadovoljni Mislim da ponekad postoji toliki pritisak na konačni roman da su čitatelji iznevjerili, to nije slučaj s The Raven King. Čini se da je priča završena, a ipak su vrata ostala otvorena samo do najmanjih dijelova.

Ima li romantike u The Raven Cycle?

Unatoč činjenici da kratka slika i početak ove knjige implicira da je to je romansa, nije. Priča se vrti oko legende o Glendoweru i odnosa između grupe prijatelja. Nikada prije šesnaestogodišnji Blue zapravo nije vidio mrtve.

Preporučeni: