Logo hr.boatexistence.com

Jesu li Carly i Joey prekinuli?

Sadržaj:

Jesu li Carly i Joey prekinuli?
Jesu li Carly i Joey prekinuli?

Video: Jesu li Carly i Joey prekinuli?

Video: Jesu li Carly i Joey prekinuli?
Video: Lee Brice - Memory I Don't Mess With (Official Music Video) 2024, Svibanj
Anonim

Carly i Joey iz 2. sezone 'Too Hot To Handle' su Nema više veze Čini se da se službeno ugasio plamen između Carly Lawrence iz Too Hot To Handle i Joey Joy. Lawrence, model iz Toronta, nedavno je na društvenim mrežama otkrila da je sada slobodna.

Da li Carly i Joey prekinuti?

Jao, paru nije trebalo dugo da se razdvoji Tada je Carly upoznala Joeyja na Too Hot To Handle i ostali su zajedno do kraja showa. Isprva nije bilo jasno hoće li Carlyn i Joeyin odnos opstati u stvarnom svijetu, ali su se potrudili.

Da li Nathan izlazi s Carly?

Treba napomenuti da nema potvrde da se Carly i Nathan zabavljaju ili da se upoznaju na romantičnoj razini. Za sada, obožavatelji jednostavno nagađaju da bi zvijezde Too Hot To Handle mogle istražuje postoji li nešto između njih.

S kim Carly izlazi prevruće da bi se mogla nositi?

Izgleda da se službeno ugasio plamen između Carly Lawrence iz Too Hot To Handle i Joey Joy. Lawrence, model iz Toronta, nedavno je na društvenim mrežama otkrila da je sada slobodna.

Jesu li Ellie i Nathan još uvijek zajedno?

S druge strane, Nathan Siebenmark i Ellie Puckett Garza napustili su show zajedno - ali su se od tada razišli. Anthony je u sretnoj vezi, dok Garlandov status veze nije poznat. Ellie je sretno udana, i ponosna je majka prekrasnog dječaka.

Preporučeni: