Logo hr.boatexistence.com

Je li scott moir zaručen za jackie maskarinu?

Sadržaj:

Je li scott moir zaručen za jackie maskarinu?
Je li scott moir zaručen za jackie maskarinu?

Video: Je li scott moir zaručen za jackie maskarinu?

Video: Je li scott moir zaručen za jackie maskarinu?
Video: Tessa Virtue & Scott Moir - Every Olympic Performance! | Top Moments 2024, Svibanj
Anonim

Scott Moir najavio je zaruke s bivšom klizačkom partnericom Jackie Mascarin na ceremoniji prijema u Kuću slavnih u Kanadi.

Je li Scott Moir još uvijek zaručen?

Jao, Moir je prošlog tjedna otkrio da je sada zaručen za Jackie Mascarin, koja mu je bila prva klizačka partnerica. Scott Moir se trebao oženiti svojom zaručnicom Jaclyn Mascarin 2020. godine, ali su morali odgoditi vjenčanje zbog …

Čime Scott Moir sada zarađuje?

Olimpijski sportaš imenovan je glavnim trenerom drugog kampusa Ledene akademije u Montrealu u Ontariju. … Ranije ovog mjeseca, Moir je imenovan za glavnog trenera i glavnog direktora drugog kampusa Ice Academy of Montreal (I. AM) koji se nalazi u jugozapadnom Ontariju.

Je li se Tessa Virtue udala?

ožujak 2020.: Konačno potvrda. Danas je svijet vidio ovaj moćni par Mo i Tessa zajedno dok se zajedno samoizoliraju u Vancouveru. Nakon nekoliko tjedana glasina, sada je dokazano da je istina da su doista zajedno.

Je li Scott Moir oženjen Tessom Virtue?

Vrlo malo najava zaruka uzburkalo je duše Kanađana kao što je to bio onaj prvaka u umjetničkom klizanju u plesu na ledu Scotta Moira. To je zato što nije zaručen za svoju dugogodišnju klizačku partnericu, Tessa Virtue. Moir je zaručen za svoju prvu partnericu u paru: Jackie Mascarin.

Preporučeni: