Logo hr.boatexistence.com

Je li put progonstva križan?

Sadržaj:

Je li put progonstva križan?
Je li put progonstva križan?

Video: Je li put progonstva križan?

Video: Je li put progonstva križan?
Video: " jheli " | Uniq Poet X Kavi G | Official Music Video | prod. by easyonthebeat | 2024, Svibanj
Anonim

Ima li Path of Exile podršku za Crossplay? Nažalost, neDeveloper Grinding Gear Games trenutno ne planira dodati igru na više platformi u PoE. Ovo je šteta s obzirom da je ludi dungeon crawler dostupan na PC-u, PlayStationu i Xboxu, što bi predstavljalo savršenu priliku za implementaciju ovoga.

Dolazi li Path of Exile 2 na konzole?

Path of Exile 2 će vjerojatno preskočiti PS4 i Xbox One, Crossplay se ispituje. … Developer Grinding Gear Games upravo je uživo prenio pogled na novi drugi čin Path of Exile 2, sumornu i zastrašujuću pustinju Vastiri. U nastavku možete pogledati novi trailer za Path of Exile 2.

Je li PoE bolji na računalu ili konzoli?

Presuda. Pa, ne mislim da je ovo za nekoga veliko iznenađenje, ali PC je u gotovo svakom pogledu bolji za nas Exiles. Igra je glatkija na pristojnom hardveru, manje je sklona rušenju prilikom primjene novih zakrpa, a sustav trgovanja je mnogo manje glomazan. U svakom mjerljivom smislu, bolje je.

Možete li igrati PoE na Xboxu?

Path of Exile: Ultimatum Expansion Dostupno sada - Xbox Wire.

Je li PoE moguće igrati na konzoli?

Path of Exile besplatna je online akcijska RPG igra smještena u mračni svijet fantazije Wraeclasta. Sada dostupno na PC, macOS, PlayStation i Xbox.

Preporučeni: